Za još bolji orgazam!

Vruće točke na njegovom tijelu - erogene zone koje se ne smiju zaboraviti

Seks je mjesto gdje se treba potpuno prepustiti mašti, a kako bi uzbuđenje bilo snažno vrlo je važno da žena istražuje njegove erogene zone. Ovo su neke na koje se često zaboravi

profimedia-0340282749.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je zabavan i uzbudljiv dio života te u njemu treba uživati što češće. Uzbuđuje, opušta i veseli. Jesi li ikada prolazila prstima duž nečijeg tjemena i dalje duž tijela te gledala kako cijelo njegovo postaje uzbuđenije. Seks je puno više od ljubljenja i dodirivanja osnovnih erogenihi točki. Partnera je moguće uzbuditi na različite načine - riječima, nježnijih i grubljim dodirima, ljubljenjem, grickanjem i tako dalje.

Image
'Pogledom me miluje k'o da me dodiruje'

'Izludit će ga': Muškarci otkrili koje su im najdraže erogene zone

Važno je uzbuditi partnera kako bi orgazam bio što dulji i jači. Igranje s erogenim zonama stvara seksualne reakcije zahvaljujući otpuštanju spojeva za ugodu koji se aktiviraju tijekom samog seksa. Dodirivajući erogene zone zadovoljstvo kod muškarca odnosno para bit će samo veće. Naravno da su studije potvrdile da je penis najveća muška erogena zona (to nije šok), ali postoje i mnogi drugi osjetljivi dijelovi na muškom tijelu koje trebaš uključiti u seksualno igranje.

Edukatorica Gigi Engle za Womenshealthmag.com objasnila je koje točke na muškom tijelu su zanemarene, a uz dovoljnju pažnju će stvoriti još veća uzbuđenja i naravno - još bolje orgazme.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koji su najveći mitovi o seksu u koje mnogi još vjeruju?

Pupak

Ovo područje tijela je jako zanemareno, rijetko mu se posvećuje dovoljno pažnje posebno kada se radi o muškarcima. Uz senzualne pokrete može se stvoriti veliko uzbuđenje kod muškarca. No naravno da ti ne vrijedi za sve muškarce i da će žena vrlo brzo saznati radi li se o snažnoj erogenoj zoni.

Image
Foto: Unsplash

Ruke

Ruke su vrlo aktivne tijekom seksa i lako ih je uključiti u seksualnu igru. Mogu se koristiti za baš sve, ruke su prepune živčanih završetaka i zbog toga skupljanju napetost, a sve se može ublažiti senzualnom masažom. Kad se stvari stvarno zahuktaju, usredotoči se na partnerove prste tako što ćete ih dodirivati ili sisati.

Image
Foto: Unsplash

Unutarnja strana bedra

Radi se o području tijela koje je prepuno mišića i koža je puno deblja pa ovo područje može podnijeti veći pritisak od drugih dijelova tijela. No radi se i o vrlo osjetljivom dijelu tijela pa ga možeš milovati, masirati ili lagano prelaziti noktima unutarnjom strana bedara.

Image
Foto: Unsplash

Bradavice

Neki muškarci ne vole kada se ovo područje tijela jako stimulira, dok drugi imaju jako osjetljive bradavice. Stoga treba polako istraživati koliko je muškarcu ovo uzbudljivo. Nježno ga počni dodirivati prstima ili nježno ljubi bradavice. No ako mu ovo odgovara možeš otići i korak dalje - nježno ga stisni dok doživljava orgazam kako bi njegovo vrhunac bio još snažniji.

Image
Foto: Unsplash

Donji dio leđa

Seks jako opušta, a može i osloboditi tijelo od stresa. Zato nije veliko iznenađenje što će masaža donjeg dijela leđa, mjesta koje zadržava napetost, pomoći da se tijelo opusti, ali i stvori dodatno seksi raspoloženje. No dok mu masiraš donji dio leđa, iskoristi priliku za dodatnu stimulaciju i dodiruj mu stražnjicu na različite načine, a ovo će mu se svakako svidjeti.

Image
Foto: Unsplash

Stražnji dio vrata

Ovo je područje prepuno živčanih završetaka koji šalju erotske signale njegovom mozgu. Ljubljenje, masaža, nježni pokreti - sve može uzbuditi ovaj dio tijela. Češkanje je također zanimljivo posebno ako muškarac ima dulju kosu.

Image
Foto: Unsplash

Uši

Uši su snažna erogena zona, a šaputanje seksi riječi je samo dio seksi atmosfere. Uši možeš milovati ili lagano grickati resice za dodatno uzbuđenje. No nemoj zaboraviti i dio iza ušiju - lagano ga ljubi, kao da je tajna i da želiš nešto od njega.

Image
Foto: Unsplash