Mjehurići užitka

Kupka sa sretnim svršetkom: Priušti si vrhunski orgazam u kadi

Stalno slušaš kako treba pronaći vremena za sebe. Ekstra ugodna kupka iza zaključanih vrata kupaonice savršen je način da se posvetiš sebi

igrice u kadi.jpg
Foto: Pexels

Ljudi se dijele na one koji vole pse i na one koji vole mačke, na one koji vole sladoled od vanilije i one koji će radije lizati čokoladu. Isto tako, dijele se na one koji preferiraju kadu i oni koji će izbaciti kadu iz kupaonice i u nju montirati tuš kabinu.

Image
Za oralni užitak bez premca

Seksi 'vodoinstalater': Poza koja će vas oboje dovesti do višestrukih vrhunaca

E pa, ovo je članak za žene koje se svoje kade nikada neće odreći pa čak i ako zbog nje nemaju gdje ugurati perilicu za rublje. Kada je za njih puno više od prostora u kojem se peru ili namaču fino rublje koje ne bi preživjelo centrigualnu silu.

Image
Foto: Pexels

Kada je izvor užitka, ukoliko ju znaš pravilno koristiti. U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako da svoje kupke pretvoriš u vrhunski doživljaj i festival za osjetila, osobito za tvoje erogene zone. Drugim riječima, pročitaj kako da u kadi provedše kvalitetno vrijeme sama sa sobom i doživiš maestralne orgazme.

Mjehurići

Nikako ne podcjenjuj kvalitetnu kupku koja će te počastiti mnoštvom mjehurića i opojnim mirisom te probuditi sva tvoja osjetila i nahraniti ti kožu. U mjehurićima ima nešto senzualno i u ovom ih slučaju shvati kao predigru, uvertiru u tjelesni užitak.

Image
Foto: Unsplash

Pametno izaberi glavu tuša

Kada kupuješ glavu tuša, kupi onu koji ima nekoliko opcija, odnosno iz kojeg voda teče na nekoliko načina. Prilagodljiva glava je tvoj najveći saveznik u ovom slučaju, bez zadrške ga možemo nazvati vibratorom instaliranim u tvojoj kupaonici. Poigraj se mlazom, pritiskom vode i temperaturom.. Jamčimo ti vrhunski doživljaj.

Image
Foto: Pexels

Koristi slavinu

Osim tuša tu je i slavina. Namjesti se tako da voda koja iz nje teče, pada na strateške dijelove tvoga tijela, kreći se u ritmu koji te uzbuđuje i dozvoli vodi da učini čuda. Dalje ti ne moramo objašnjavati.

Image
Foto: Pexels

Uživaj u plutanju

Postoji nešto snažno erotično u bestežinskom osjećaju koji ti pruža voda. Dok plutaš, osvijesti svaki djelić svoga tijela, uživaj u njemu. Ima li išta uzbudljivije od ovoga?

Image
Foto: Unsplash

Mokra koža

U kadi je doživljaj tijela potpuno drugačiji, nego na suhome. U drugačijem si položaju, no kada kuhaš, radiš ili gledaš televizor. Također, gola si i mokra. Sve to budi nagon da se sebi posvetiš na najsezualniji mogući način. Prepusti se sebi.

Image
Foto: Pexels

Vodootporne igračke

Investiraj u igračke za odrasle koje mogu ići pod vodu. Vibrator, dildo, možda patkicu? Na tebi je izbor.

Image
Foto: Unsplash