Suptilni znakovi

Ozbiljno si se počela zaljubljivati u njega? Ovo su znakovi da je to slučaj

Ako sama sebi ne vjeruješ kada su u pitanju ljubavni osjećaji, u nastavku otkrij što još ukazuje na ljubav, a da toga uopće nisi svjesna. i ne daj da ti isklizne iz naručja!

pexels-vera-arsic-984918.jpg
Foto: Pexels

Kosa ti se digne na glavi kad čuješ da parovi govore: "Mi smo jednostavno znali da je to-to". Ti, kao rođeni skeptik, nisi sigurna ni jesu li dva plus dva zaista četiri, a kamoli da s njim želiš provesti čitav život i imati djecu. I dok tvoje frendice glavu razbijaju dilemom je li njihovim partnerima stalo do njih ili nije, ti pokušavaš pročitati svoje osjećaje pa ćeš se tek onda baciti na njegove.

Ako još uvijek nisi naučila vjerovati svom unutarnjem glasu, i želudac osjetiš samo kada ti hrana teško padne, pročitaj koji su to znakovi koji evidentno govore da ti je on više od prolazne zabave. Nemoj dozvoliti da ti ljubav klizne iz ruku, zato što je nisi prepoznala. Otkrij u nastavku koji su suptilni znakovi ljubavi te provjeri prepoznaješ li ih kod sebe. Vidjet ćeš, sve će ti biti puno jasnije.

Image
Velike ljubavi

Za ljubav ne treba papir: Slavni parovi koji se nikada nisu vjenčali

Želiš da imate zajedničku tradiciju

Da bi nešto postalo tradicija mora se ponoviti nekoliko puta, što implicira dugoročnost. Ako si počela razmišljati o tome da želiš s njime stvoriti tradiciju, primjerice svake godine prvi vikend u travnju otputovati negdje i posvetiti se jedno drugome, znači da ga počinješ voljeti i misliš s njim ozbiljno.

Image

Voliš njegov miris

Čak i ako nije svježe istuširan, voliš kako miriši. Feromoni su čudo. Igraju golemu ulogu u tome hoće li nam netko biti privlačan. Ako se uhvatiš da mirišiš majicu koju je ostavio kod tebe ili mu svako malo njuškaš kožu i uživaš u tome kako miriši, velika je vjerojatnost da si pronašla onog pravog i da ti tvoje tijelo (nos, kad već ne slušaš želudac), to govori.

Image
Foto: Pexels

Bivši je pravi pokazatelj ljubavi

"Koji bivši?"- upravo to bi trebala biti prva rekacija u ovom slučaju. Kada zaboravši da je postojao netko u tvojoj prošlosti oko kog se vrtio cijeli tvoj život, a imao je i veliki utjecaj čak i nakon što je iz njega otišao, znaš da si opet zaljubljena i to ozbiljno.

Image

Njegove su ti potrebe na prvom mjestu

U zdravim odnosima, punim ljubavi, jedno ste drugome na prvom mjestu. Ako ga voliš, želiš da se on osjeća dobro, osobito kad je kraj tebe. Njegove potrebe stavljaš na prvo mjesto, no ne na štetu svojih. Ako se uhvatiš da u kupnji biraš sapun koji je za osjetljivu kožu, jer je njegova koža osjetljiva ili mu iz kuhinje doneseš naranču ikao je nije tražio, ali znaš da bi je volio pojesti, na dobrom si putu da u tvome srcu, a možda i u stanu, ostane zauvijek.

Image

Ne stražariš nad mobitelom

U ranoj fazi ljubavnog odnosa, kada je sve još novo, nepoznato i svježe, svaka je sekunda bitna. Primjerice, pošalješ mu poruku i ukoliko odmah ne odgovori, hvata te lagana nervoza. Koja raste s duljinom čekanja. Sada si opuštena po tom pitanju. Kad poruka stigne, dobro je došla. Sigurna si u sebe i u njega, ustvari voliš ga, ali to još ne želiš priznati.

Image

Više ti je do maženja, nego do seksa

Kada se uhvatiš da više uživaš u tome da se zajedno ušuškate pod dekicu i gledate film, nego da strastveno vodite do jutra, znači da se ozbiljno počinješ zaljubljivati. Nježnosti koje nemaju za cilj orgazam, već su same sebi svrha, izraz su dubokih osjećaja. Osobito kod muškaraca. No, ni mi cure nismo puno drugačije.