Velike ljubavi

Za ljubav ne treba papir: Slavni parovi koji se nikada nisu vjenčali

I dok mnogi maštaju o savršenom vjenčanju, mnogo je i onih koji jednostavno ne žele pred oltar i vjeruju da njihova ljubav ne ovisi o 'papiru'. Goldie Hawn i Kurt Russell primjer su para koji godinama bez ikakvih skandala uživa u svojoj ljubavi i velikoj obitelji, a jednostavno uvijek ističu kako se ne žele vjenčati

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: Profimedia.hr

Uvijek nam se čini da najljepše bračne priče započinju velikom i veselom svadbom, prelijepom mladenkom s bijelim velom i nasmijanim mladoženjom. Vjerujemo, možda zbog bajki, da sve velike ljubavi moraju biti službene i imati veliki pir.

Image
Ponosno ih nose

Obline su IN: Najljepše slavne žene s figurom pješčanog sata

Iako smo svi čuli za takve lijepe i duge brakove, ipak znamo da za pravu i dugotrajnu ljubav ne trebaju papiri i da ljubav nema veze s tim. Dapače mnogim parovima nisu važne društvene potvrde kako bi se voljeli, a neki omiljeni holivudski parovi upravo žive na takav način. Oni također ne vole skandale i uživaju sa svojom obiteljima. Neki od njih, poput Goldie Hawn, tvrde da bi davno bili razvedeni da su se vjenčali, a o kojim se omiljenim parovima sve radi možeš pogledati u nastavku:

Goldie Hawn i Kurt Russell

Oni su omiljeni holivudski par i pravi uzor kada se radi o predanosti i uživanju u obiteljskom životu. Goldie i Kurt su se upoznali na snimaju filma davne 1966., ali njihova ljubav je započela puno kasnije 1983. na setu filma "Swing Shift".

"Osjećam se da sam potpuna predana, a nije li to ono što bi brak trebao biti? Dakle sve dok osjećam brigu, ljubav, odanost i iskrenost onda smo dobro", izjavila je Goldie davne 1990. godine, a ti osjećaji i daje traju jer su oni još uvijek nasmijan i sretan par.

Eva Mendes i Ryan Gosling

Oni su jedan od najzgodnijih holivudskih parova, ali i najviše čuvaju svoju privatnost, čak se vrlo rijetko pojavljuju na holivudskim crvenim tepisima. Eva i Ryan upoznali su se 2011. na snimanju filma "The Place Beyond the Pines". Svoju desetogodišnju ljubav nikada nisu ozakonili, a u braku su dobili dvije kćeri, Esmeraldu (7) i Amadu (6).

Oprah Winfrey i Stedman Graham

Jedna od najvećih zvijezda na svijetu, Oprah Winfrey i njezin životni suputnik Stedman upoznali su se 1986. na humanitarnoj svečanosti, a iste godine počeo je i njezin zvjezdani uspjeh jer je krenuo i njezin The Oprah Winfrey Show. I od tada traje njihova ljubav, iako su se zaručili 1992. nikada nisu ušli u brak jer je Oprah ubrzo nakon toga shvatila da to ne želi. "Željela sam znati da smatra da sam dostojna toga da budem njegova supruga, ali nisam željela kompromise, žrtve i svakodnevnu predanost koja je potreba da bi brak uspio. Oboje smo znali da mi je moja emisija prioritet", izjavila je Oprah u veljači 2020. za O Mag.

Shakira i Gerard Piqué

Kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš upoznali su se na 2010. na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi. Shakira je tada otpjevala službenu himnu "Waka Waka (This Time for Africa)". Od tada su zajedno i uživaju bez papira u svojoj ljubavi, a dobili su sinove Milana i Sashu.

Keri Russell i Matthew Rhys

Keri Russell i Matthew Rhys zajedno su od 2014. godine, a sve je započelo na snimanju serije "Amerikanci" u kojoj su glumili ruske špijune koji žive u Americi. Bračna kemija njihovih likova u seriji očito se na kraju pretočila i na stvarni život jer su 2016. i dobili sina.

Anna Kournikova i Enrique Iglesias

Oni se vole jako dugo, od 2001. kada su zajedno snimili glazbeni spot za pjesmu "Escape". Svoju ljubav objavili su godinu dana kasnije i još uvijek su zajedno, ali su poznati i po tome kako jako čuvaju svoju privatnost. Dobili su blizance 2017. godine, a dvije godine kasnije dobili su i treće dijete.