Trikovi zavođenja

5 načina kako privući muškarca koji je idealan 'materijal' za brak

Ako do sada nisi imala uspjeha s pronalaskom muškarca iz snova, možda najprije trebaš poraditi na sebi i na svojim standardima

pexels-gustavo-fring-4241314.jpeg
Foto: Pexels

Muško-ženski odnosi su komplicirani, a pronaći idealnog partnera s kojim ćemo provesti život baš i nije tako jednostavno kao što se možda čini u romantičnim filmovima. Svi jako dobro znamo da su u realnosti veze puno kompleksnije.

Image
Prema mišljenju muškaraca

Ako imaš ove osobine, idealan si 'materijal' za brak?

Mnoge su studije provedene o tome što privlači suprotni spol, a kad je riječ o muškarcima, istraživači su došli do zanimljivih rezultata. Žene se često trude privući muškarce svojom ljepotom, no istraživanja su pokazala da muškarcima fizički izgled i nije tako bitan. Kada tragaju za dugoročnom partnericom ili ženom za brak, pripadnici muškog spola u obzir uzimaju neke druge osobine i ponašanje.

Image

Izvor: Giphy

Stručnjaci za odnose otrkili su kako su muškarcima najprivlačnije spontane i samopouzdane žene koje se ne boje pokazati svoju autentičnost. Dakle, ako do sada nisi imala uspjeha s pronalaskom muškarca iz snova, možda najprije trebaš poraditi na sebi. Tako ćeš, mijenjajući sebe, zapravo razbiti one pogrešne obrasce i početi privlačiti muškarce koji su te zaista zaslužili.

U nastavku ti otkrivamo pet učinkovitih načina koji će ti pomoći da privučeš kvalitetnog muškarca, odnosno partnera idealnog za ozbiljnu vezu ili brak.

Probudi svoju ženstvenost

Voliš li dominirati u vezama, na taj način zapravo muškarcu oduzimaš želju i priliku da bude 'muško' i da čini određene stvari za tebe. Budi snažna i svoja, ali nastoj zadržati svoju gracioznost i ženstvenost pritom dopuštajuću muškarcu da ispuni svoju 'zaštitničku' ulogu. Nemoj se bojati pokazati svoju mekšu stranu, svoju ranjivost. Kada muškarac istinski iskusi snagu tvoje ženstvenosti, to će ga potaknuti da te tretira s puno pažnje i ljubavi.

Image
Foto: Pexels

Postavi više standarde

U potrazi za idealnim partnerom trebala bi imati unaprijed postavljene određene standarde. Kako želiš da te partner tretira? Što ti je u odnosu prihvatljivo, a što nije? Takve stvari su jako važne i od njih nikad ne bi trebala odustajati. Ako se već na početku odnosa ne osjećaš ugodno u društvu određenog muškarca ili smatraš da se on prema tebi ponaša loše, reci mu to. Podigni svoj glas. Ako on nastavi s lošim ponašanjem, onda te nije zaslužio pa bi bilo najbolje da prekineš takav odnos.

Image
Foto: Pexels

Nauči reći 'ne' kad je riječ o seksu

Muškarci vole seks, a mnogi ga žele već na prvom dejtu. Ako ti to nije prihvatljivo, nemoj pristati na seksualni odnos samo kako bi mu udovoljila. Nemoj nikada dopustiti muškarcu da te prisiljava na stvari koje ti nisu ugodne. Daj mu do znanja da imaš svoj tempo kojim želiš ići u odnosu. Muškarac kojemu je istinski stalo do veze će poštivati tvoje želje, kakve god one bile.

Image
Foto: Pexels

Ostani na pravom putu

Svaka odluka koju doneseš će te približiti ili pak udaljiti od puta kojim želiš ići kad je riječ o odnosima. Postavi si standarde i nastoj ostati na pravom puti kada tragaš za svojim idealnim partnerom. Nemoj ne trošiti svoje vrijeme na muškarce koji te nisu vrijedni. Uvijek je bolje biti single nego s nekim tko te nije zaslužio ili te tretira na loš način. Odmah na početku odnosa daj muškarcu do znanja kakvu vezu tražiš i koje su ti vrijednosti bitne. I budi otvorena prema različitim ljudima. Ljubav se ponekad rađa tamo gdje je najmanje očekujemo.

Image
Foto: Pexels

Pokaži svoju unutarnju ljepotu

Iako će dobar fizički izgled privući pažnju muškaraca, ono što će ga zaista osvojiti je tvoja unutarnja ljepota. Kada tragaju za idealnom partnericom ili ženom za brak, muškarci traže puno više od vanjske ljepote. Karizmatične, opuštene i samopouzdane žene su najprivlačnije jer njihova ljepota dolazi iznutra, koliko god to zvučalo kao klišej. Stoga se nemoj bojati pokazati taj svoj unutarnji sjaj. Nauči kako postati najbolja verzija sebe jer ćeš pritom zračiti neodoljivom energijom koja će, prije ili kasnije, privući onog muškarca kojeg si zaista zaslužila.  

Image
Foto: Pexels