Prema mišljenju muškaraca

Ako imaš ove osobine, idealan si 'materijal' za brak?

Pripadnici muškog spola otkrili su kojih bi to sedam važnih osobina trebala posjedovati žena koja je, po njima, idealan 'materijal' za brak

pexels-helena-lopes-2055225.jpeg
Foto: Pexels

Možda zvuči pomalo grubo kada kažemo da je netko savršeni 'materijal' za brak, no činjenica je da i žene i muškarci koji se planiraju vjenčati procjenjuju potencijalne partnere za brak i njihove osobine. U pedesetim godinama prošloga stoljeća sama ideja o ženi idealnoj za brak bila je prilično jednostavna u usporedbi sa stavovima današnjeg društva.

Image
Dobro je znati

Savršeno tijelo i umjetne usne? Stvari koje zapravo odbijaju muškarce

'Savršene supruge' bile su žene koje su ostajale kod kuće, brinule o djeci i vodile kućanstvo, a uloga muškarca bila je da osigura prihode za svoju obitelj. Na sreću, danas je situacija puno drugačija pa i žene mogu ispunjavati svoje snove i ciljeve te imati karijeru. Zahvaljujući društvenom napretku te raznim pokretima koji su se borili za ženska prava i ravnopravnost između spolova, žene danas imaju puno kvalitetnije živote i priliku da pokažu koliko uistinu vrijede.

Moderni muškarci žele da im žena bude ravnopravna partnerica, a u nastavku otkrivamo neke od osobina koje pripadnici muškog spola jako cijene kada tragaju za ženom s kojom će ući u brak. Ako ih imaš, bez imalo sumnje si odličan 'materijal' za suprugu!

Radoznala si i ambiciozna

Muškarci danas ne traže od svojih partnerica da budu kod kuće i da ih svakog dana dočekuju s večerom. Zapravo, većina današnjih muškaraca više će cijeniti žene koje imaju neke vlastite želje, ciljeve i snove, ali i ambicije da ih ostvare. Intelektualna radoznalost još je jedna od osobina koje jako cijene. Važno im je da ih partnerica nadopunjuje, ali i da ih izaziva i tjera da budu najbolja verzija sebe.

shimmer fallback

Prihvatila si sebe i sve svoje mane

Samopouzdane žene koje su svjesne svih svojih vrlina, ali i mana vrlo su privlačne muškarcima. Oni vole žene koje su svjesne koliko vrijede, koje imaju zdravu dozu samouvjerenosti i karizmu.

shimmer fallback

Voliš se smijati

Smisao za humor još je jedna vrlo važna kvaliteta koju muškarci jako cijene, osobito kada su u potrazi za dugoročnom partnericom ili ženom s kojom će se vjenčati. Prema mišljenju pripadnika muškog spola, idealna žena za brak je nježna, ljubazna, uzbudljiva i ima odličan smisao za humor. Zabava, puno smijeha i zajedničke šale su ono što održava odnos zdravim i uspješnim.

shimmer fallback

Znaš kuhati

Možda zvuči pomalo seksistički, no muškarci jako cijene žene koje znaju kuhati. Ako žena jako dobro kuha, to je veliki plus za muškarce koji su u potrazi za idealnom suprugom.

shimmer fallback

Privržena si mu

U svakom je odnosu obostrana emocionalna podrška jako važna pa i ne čudi da muškarci žele partnerice koje će im biti privržene i koje će biti uz njih i u onim najtežim trenucima. Muškarac želi ostarjeti sa ženom koja će biti nježna, ljubazna i empatična.

shimmer fallback

Imaš svoje ciljeve i hobije

Vremena su se promijenila pa tako muškarci danas od žena očekuju da imaju i vlastiti život, a ne da sve podrede svojim muževima. Brojni pripadnici muškog spola otkrili su kako im se sviđa kada žena ima neke vlastite ciljeve i hobije, karijeru, svoje prijatelje i određenu dozu neovisnosti. Zapravo, izbjegavaju one žene koje su u potpunosti ovisne o muškarcima te koje nemaju vlastiti život.

shimmer fallback

Voliš ga unatoč svemu

Možda zvuči kao klišej, no svaki muškarac za sebe želi ženu koja će ga prihvatiti sa svim njegovim manama i nedostacima i koja će ga voljeti unatoč pogreškama koje je možda činio u prošlosti. Idealna žena svakog muškarca je ona koja ga neće pokušavati promijeniti, već će ga znati prihvatiti – baš onakvog kakav je.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.