Isprobaj ih sve

Zaboravi na krevet, uz četiri najbolje poze za seks na stolcu

Već ti je dosta seksa u krevetu i želiš iskušati nešto novo. Stolac je odlično mjesto za seks ako ti i tvoj partner želite dodatno začiniti stvari, a u nastavku pronađi četiri odlične poze u kojima ćete oboje uživati

profimedia-0253426492.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Postoji mnogo mjesta u tvom domu za odličan seks koja ne uključuju krevet - od tuš kabine do kuhinjskih elemenata - a jedno od njih koje ti možda ne pada na pamet toliko često je i stolac. Bilo da se radi o stolcu u blagovaoni ili onom u radnoj sobi, stolac može biti itekako seksi, a važno je samo odabrati najbolje poze uz koje će vas seks na stolcu lansirati među zvijezde.

Image
Pripremi se pa budi spontana

Seks u prirodi: Sve što trebaš znati o ovoj outdoor aktivnosti

Nekoliko je razloga zašto je seks na stolcu toliko dobar - prvo, ti i partner bit ćete si vrlo blizu jer će vam tijela biti priljubljena jedno uz drugo. To će pojačati intimnost, a ovisno o pozi koju odaberete, moći ćete se ili gledati u oči, ili biti okrenuti jedno od drugoga, ali se istovremeno dodirivati rukama. Seks na stolcu omogućuje, prvenstveno ženama, da lakše kontroliraju koliko duboko partner penetrira u njih i namjeste se onako kako im je najbolje. Ako ne voliš preduboko, zauzmi položaj čučnja, a ako voliš dublje, jednostavno sjedni ravno u partnerovo krilo i prepusti se užitku.

Osim toga, seks na stolcu vrlo je jednostavan - sve što trebate učiniti jest da tvoj partner sjedne na stolac, a ti na njega, bilo da si okrenuta prema njemu, ili mu okreneš leđa. Ovo je odličan izbor ta parove koji tijekom odnosa vole više ljubljenja, maženja i dodirivanja, a ako nemaš ideja za seks na stolcu, u nastavku ti donosimo četiri vruće poze koje će te oduševiti.

Sjedeća obrnuta misionarka

Dok tvoj partner sjedi na stolcu, ti mu sjedni u krilo, ali tako da mu okreneš leđa dok on penetrira. Ova poza odlična je za analni ili vaginalni seks, a ruke oba partnera slobodne su za trljanje, dodirivanje ili držanje igračaka koje će te dodatno stimulirati i pomoći ti da prije dođeš do vrhunca.

Image

Doggy na stolcu

Stolac je odličan za modificiranu doggy style pozu - ako je sjedalo dovoljno veliko, klekni na stolac dok te tvoj partner penetrira s leđa. Namjestite se tako da vam i jednom i drugom bude udobno, a tvoj će partner i u ovome slučaju imati slobodne ruke kojima te može dodirivati tamo gdje želiš.

Image

Oralni seks na stolcu

Stolci su također izvrsni za oralni seks, a za dobar oralni seks na stolcu nije potrebno puno filozofije. Jedna osoba neka sjedne malo raširenih nogu, a druga neka klekne i krene na "posao", bilo jezikom, rukama ili seksualnom igračkom. Nakon nekog vremena možete se i zamijeniti kako biste oboje uživali.

Image

Amazonka

Za pozu amazonke, tvoj partner neka sjedne na stolac, a ti mu sjedni u krilo, licem okrenutim prema njemu. Noge možeš saviti oko njega ili ih staviti na pod, a dok te on lagano penetrira, možete se gledati u oči - to je ono što ovu pozu čini intimnom i romantičnom.

Image