Ako ih uočiš, prava si sretnica

Jesi li napokon pronašla idealnog partnera? 9 znakova po kojima ćeš to prepoznati

Postoje određeni znakovi po kojima ćeš moći jednostavno prepoznati da je osoba pokraj tebe tvoj idealan partner

priscilla-du-preez-WbpoVhvNP_M-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Pronaći idealnog partnera nije jednostavan zadatak. Što smo starije, naši kriteriji postaju sve stroži. Ljubavni odnosi iziskuju jako puno truda, rada i žrtve, a ako iza sebe već imaš nekoliko propalih veze, onda je posve uobičajeno da si opreznija kod odabira svog potencijalnog partnera.

Image
Recept za ljubavnu sreću

Sedam načina kako da se u partnera gotovo svakodnevno iznova zaljubiš

Čak i ako si upoznala nekoga ili si tek kratko u vezi, vjerojatno se pitaš kako ćeš biti sigurna da je baš on taj. Prema mišljenju stručnjaka za odnose, postoje određeni znakovi po kojima ćeš moći jednostavno prepoznati da je osoba pokraj tebe tvoj idealan partner. Pitaš se koji su? Doznaj u nastavku.

Ima dobro srce

Nažalost, danas je u svijetu jako puno loših i pokvarenih ljudi, a sigurno si takve i sama upoznala. Takve su osobe toksične pa ih je bolje izbjegavati. Tvoj idealan partner bi trebao biti netko tko ima dobro srce i pozitivnu energiju. On je u svakom trenutku spreman brinuti za tebe i pružiti ti sve što je potrebno da bi te usrećio.

shimmer fallback

Zna koliko vrijediš

On te voli i često te podsjeća koliko vrijediš kada ti sama sumnjaš u svoje sposobnosti. Ne pokušava te promijeniti, već te je prihvatio kao kompletnu osobu. Poštuje te i cijeni i uz njega se uvijek osjećaš dobro i ugodno.

shimmer fallback

Podržava tvoje snove i ambicije

U zdravom odnosu partneri podržavaju jedno drugo. Važno je da on bude uz tebe kad je riječ o tvojim najvećim ciljevima i snovima. Ako želiš putovati svijetom i pisati, on bi te trebao podržavati u tome. Ne osjeća se ugroženo radi tvog uspjeha. Vaši su dugoročni ciljevi usklađeni.

shimmer fallback

Nasmijava te

Na kraju dana, svi mi pokraj sebe samo želimo nekoga tko nas nasmijava i čini sretnima. Kada život postane težak i kompliciran, važno je imati partnera koji će nas znati oraspoložiti i podsjetiti nas da će sve biti u redu.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Realan je

Možda ponekad previše sanjariš ili maštaš, a on je praktičan i prizeman i zna te na pravi način vratiti u stvarnost. Između vas postoji savršena ravnoteža i harmoničan odnos.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Uz njega se osjećaš ugodno

Kad si s njim, osjećaš se ugodno, bez obzira na to kako izgledaš. Znaš da si mu lijepa i sa šminkom i bez nje. U svakom slučaju, on te voli i smatra te privlačnom.

shimmer fallback

Spreman je biti uz tebe i u onim najgorim trenucima

Nije pobjegao glavom bez obzira kad su se pojavili problemi. Nije te napustio jer mu je bilo preteško. Ostao je uz tebe čak i u onim najgorim trenucima i spreman je biti tu i u budućnosti.

shimmer fallback

Ne osuđuje te

On zna da nitko nije savršen i svjestan je tvojih nedostataka, kao i tvoje prošlosti. Ne osuđuje te i prihvaća te i voli takvu kakva jesi.

shimmer fallback

Usrećuje te

Posljednja, ali ne i manje važna stvar po kojoj ćeš znati da si s pravim partnerom je ako te on čini sretnom. Ako se uz njega osjećaš smireno i ugodno, onda možeš biti sigurna da je on 'onaj pravi'. Znaš da je on fokusiran na tebe i na tvoju sreću. Bez drame, samo ljubav. Ako je tako, on je bez imalo sumnje tvoj idealan partner.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.