Ono najvažnije

Ako tvoj partner posjeduje ove osobine, nemoj ga nikad pustiti

Prema mišljenju stručnjaka, postoje osobine odnosno kvalitete koje od muškarca čine idealnog partnere kojeg želiš uvijek pored sebe

carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Pronaći idealnog partnera nije lako, a svaka od nas ima neke svoje ideje o tome koje bi kvalitete, za nas, savršeni muškarac trebao posjedovati.

Image
Stvarni život

5 faza u ljubavnom odnosu kroz koje prolazi svaki par

Želiš li pronaći onog pravog, odnosno partnera s kojim ćeš moći imati zdrav i kvalitetan odnos, najprije moraš sama sebi definirati koje bi on osobine trebao imati. Vrlo je važno da kvalitete koje tražiš u muškarcu na neki način budu usklađene s tvojim potrebama i životnim vrijednostima.

Osim ljubavi, važno je da u odnosu budu prisutni i drugi čimbenici poput zdrave komunikacije, tolerancije, spremnosti na kompromis, empatije i međusobnog poštovanja. Ipak, prema mišljenju stručnjaka, postoje neke osobine koje posjeduje svaki dobar muškarac. Dakle, ima li tvoj frajer ovih 10 kvaliteta, nemoj ga nikada izgubiti!

Ljubazan je prema drugima

Iz toga kako se tvoj partner odnosi prema drugima možeš puno toga naučiti o njegovom karakteru i ponašanju. Ako je ljubazan prema tvojim roditeljima, prijateljicama ili strancima, to znači da je zreo i empatičan, a to su osobine dobrog čovjeka.

shimmer fallback

Istinski je sretan

Sretni ljudi su zdraviji, po prirodi su optimisti i imaju općenito bolje poglede na svijet. Uostalom, to dokazuje da je ispunjen i zadovoljan svojim životom, kao i da je sretan jer ste zajedno. Tko ne bi htio provesti život s takvim čovjekom?

shimmer fallback

Voli te

Ljubav je osnovni temelj za svaki dobar odnos. Ako ste već neko vrijeme zajedno i on te uistinu poznaje, vidio te u dobrim i u lošim trenucima, zna sve tvoje mane i unatoč tome te i dalje voli, cijeni i poštuje, možeš biti sigurna da je on tvoj idealan partner.

shimmer fallback

Zna kako te zadovoljiti u krevetu

Seksualni život čini važan dio svakog odnosa. Da bi odnos bio zdrav, trebaju biti ispunjene potrebe i želje oba partnera. Ako si primijetila da se trudi oko tebe i da mu je stalo do tvojih potreba tijekom seksualnih odnosa te zna kako te zadovoljiti, prava si sretnica!

shimmer fallback

Često te nasmijava

Tko ne bi htio provesti život s osobom koja nas nasmijava i u čijem se društvu osjećamo dobro i ugodno? Duhovit je, zabavan i često te nasmijava te se zna našaliti na vlastiti račun. Nasmiješena si kada si s njim, ali i kada misliš na njega. Dobar smisao za humor samo je još jedna u nizu osobina koje čine dobrog muškarca.

shimmer fallback

Dobro se osjećaš u njegovoj prisutnosti

Kada ona početnička zaljubljenost nestane, vrlo je važno da u društvu svog partnera možeš biti svoja, onakva kakva jesi. Opuštena, prirodna, spontana i bez šminke. Ako strahuješ da će nakon što vidi tvoje mane pobjeći glavom bez obzira, to baš i nije odlika zdravog odnosa. Dobar muškarac prihvatit će te sa svim nedostacima i lošim stranama i unatoč njima će te voljeti.

shimmer fallback

Maštaš samo o njemu

Od kada si s njim ni ne pomišljaš na druge muškarce. On ti je dovoljan jer ispunjava sve tvoje potrebe, nasmijava te i u njegovom se društvu osjećaš posebno. Sve to znakovi su da si s pravim partnerom.

shimmer fallback

Dijelite jednake stavove po pitanju financija

U zdravom odnosu partneri dijele sliče stavove po pitanju važnih tema. Ako ste ti i tvoj partner na istoj stranici kad je riječ o financijama, to je vrlo dobar znak. Financijska odgovornost još je jedna važna kvaliteta koju bi trebao posjedovati svaki dobar muškarac i dokazuje da je odgovoran, financijski stabilan i zreo.

shimmer fallback

Uz tebe je u teškim trenucima

Kada ti je teško, partner koji te voli bit će uz tebe bez obzira na to podržava li tvoje odluke ili ne. Bez obzira na to je li riječ o problemima na poslu, obiteljskim situacijama ili pak svađama s prijateljicama, pravi muškarac u takvim će trenucima uvijek biti na tvojoj strani. Ako nije, trebala bi se zapitati je li to uistinu partner s kojim želiš provesti život.

shimmer fallback

Ti si mu na prvom mjestu

Bez obzira na sve druge, u idealnom odnosu partneri su uvijek jedno drugom na prvom mjestu. Prvo ste vas dvoje pa onda svi ostali. Tvoj partner trebao bi ti biti i najbolji prijatelj, osoba kojoj možeš reći baš sve i koja je uvijek tu kada je zatrebaš. Ako mu je važnije biti s tobom nego s prijateljima te si mu uvijek ti na prvom mjestu, to je znak prave ljubavi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.