Idealan partner

Jesi li pronašla 'onog pravog'? Ovi znakovi to otkrivaju

Možda ne postoji savršena osoba, no sigurno postoji netko tko je idealan baš za tebe. Otkrivamo ti kako prepoznati takvog partnera

pexels-andrea-piacquadio-842546.jpeg
Foto: Pexels

Pronaći idealnog partnera s kojim ćemo biti spremne provesti ostatak svog života nije jednostavno niti lako. Možda si nakon godina dejtanja i propalih veza izgubila vjeru u ljubav i nadu da ćeš ikad pronaći 'onog pravog'.

Image
Savršena povezanost

Srodne duše? Ovi znakovi otkrivaju da je ON onaj pravi

Psiholozi i stručnjaci za odnose tvrde kako je bolje biti sam nego s pogrešnom osobom, a pronaći idealnog partnera je teško, no ne i nemoguće i svakako vrijedi truda. Najprije, moraš biti svjesna činjenice kako ne postoji idealna osoba niti pak savršeni odnosi. Svi mi imamo neke svoje mane i nedostatke, a važno je fokusirati se na ono što neku vezu čini dobrom i pozitivnom.

shimmer fallback

Ne postoji savršeni muškarac, no vjerojatno postoji netko tko je savršen baš za tebe. Ako se pitaš kako ćeš znati kada si pronašla 'onog pravog', postoje neki znakovi po kojima ćeš to prepoznati. Otkrivamo ih u nastavku.

Jako te dobro razumije

Kada si s pravim partnerom, osjećat ćeš se kao da ti on može čitati misli. Razumije tvoje emocije i potrebe i zna kako se ponašati u određenom trenutku. Točno zna što treba reći ili učiniti i uvijek dobro pogodi pravo vrijeme. To bi mogao biti znak da je on tvoj idealan partner.

shimmer fallback

Spreman je za sljedeći korak u odnosu

Bez obzira na to u kojoj ste fazi veze, primijetila si da je on uvijek spreman za sljedeći korak i ne boji se obvezivanja. Već nakon nekoliko mjeseci veze zvao te svojom djevojkom. Nakon prvog spoja, ubrzo te opet pozvao van. Trudi se ispuniti sve svoje potrebe i svakodnevno ti pokazuje koliko mu je stalo do vašeg odnosa.

shimmer fallback

Osjećaš se voljeno

Ljubav se vidi kroz sitnice. Sve one male stvari koje čini i kojima ti daje do znanja da te voli. Izjavio ti je ljubav i pomaže ti u svakom aspektu tvog života, bilo da je riječ o kućanskim poslovima ili nekim drugim zadacima. Stalo mu je do tebe i do toga da budeš sretna.

shimmer fallback

Ne možeš zamisliti svoj život bez njega

Ako ti je nezamislivo da njega nema u tvom životu, to je znak da ga voliš i da je on za tebe idealna osoba. Kada zamišljaš svoju budućnost, on je uvijek tu. On osjeća isto, a dijelite sadašnje trenutke, ali i zajedno planirate budućnost.

shimmer fallback

Uz njega možeš biti skroz svoja i opuštena

Jedan od najvažnijih faktora koji čine uspješan odnos je sloboda da svatko od partner može biti svoj. Ako pred njim ne moraš ništa skrivati te si u potpunosti opuštena i svoja, to je znak da je on tvoj idealan partner.

shimmer fallback

Znaš da si mu važna

Od samog početka osjećaš kako si važan dio njegovog života. Uključuje te u sve svoje planove i tvoje mišljenje mu je važno kod donošenja velikih odluka. Svatko ima svoje obaveze i hobije i ne vrti se čitav život oko partnera, no ako ste jedno drugome prioritet, to je znak zdravog i kvalitetnog odnosa.

shimmer fallback

Seks je odličan

Posljednja, ali nikako ne i manje važna stvar svakog odnosa je seksualni život. Seks bi trebao biti dio svakog zdravog odnosa i znak je bliskosti i intimnosti između partnera. Njemu je stalo do tvojih potreba u krevetu, a ti se pred njim osjećaš ugodno. Ne sramiš se svog tijela i bez ikakvih zadrški uživaš u iskustvu koje ti pruža. Idealan partner uvijek će se truditi zadovoljiti tvoje potrebe i pokazati ti da te voli.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.