Savjeti za bolji seks

Tvoj ljubavni život možda je dobar, no uz ove stvari mogao bi biti odličan

Mnoštvo je trikova koji će tebi i tvom partneru omogućiti da začinite situaciju u spavaćoj sobi, no najčešće to nije dovoljno. Uz ove savjete, vaš seksualni život može biti puno bolji

becca-tapert-bmOtCRZndE4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svi znamo da je jako puno čimbenika koji utječu na kvalitetu seksualnog života. Seks i ljubav sami po sebi nisu dovoljni, osobito ne kad je riječ o dugoročnim vezama.

Image
Dobrobiti seksa

Kako pobijediti stres? Mogli bi pokušati 'magičnom brojkom' tjednih seksualnih odnosa

Mnoštvo je trikova koji će tebi i tvom dragom omogućiti da začinite situaciju u spavaćoj sobi, no najčešće to nije dovoljno. Stres, puno obaveza ili problemi na poslu samo su neki od faktora koji mogu negativno utjecati na libido i tako narušiti kvalitetu odnosa.

Na sreću, postoje neke stvari koje mogu uvelike poboljšati seksualni život para, a one najbolje otkrivamo u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: Ples na šipci pokazao se kao najbolja terapija za sve što me mučilo u životu

Smisao za humor

Smisao za humor neophodan je za život općenito, a posebno za izvrstan seks. Ako se ne možete smijati seksu, pred vama su neugodna vremena. Čudne stvari će se dogoditi, htjeli vi to ili ne. Bolje se nasmijati i krenuti dalje nego si upropastiti cijelu večer. Ako je nešto smiješno, nemojte se pretvarati da nije i iskoristite to iskustvo da obogatite svoj odnos i još prisnije se povežete.

Image
Foto: Pexels

Razina komfora

Da bi seks bio dobar, jako je važna da se oba partnera osjećaju ugodno i opušteno. Ako ti je ugodno s partnerom i ako je vaš odnos kvalitetan, vrijeme provedeno među plahtama sigurno će biti bolje i zabavnije.

Image
Foto: Unsplash

Strpljenje

Možda zvuči čudno, no strpljenje je ključno u svakom odnosu. Ljudi se mijenjaju, suočavaju se s različitim problemima i brigama stoga su tolerancija i strpljenje nužni za održavanje dobre veze i zadovoljavajućeg seksualnog života. Kad je u pitanju seks, važno je da oba partnera budu strpljiva i da brinu o potrebama onog drugog.

Image
Foto: Pexels

Avanturistički duh

Ako ništa drugo, seks bi trebao biti veličanstveno putovanje. Ne treba ga shvaćati previše ozbiljno, a želite li da vam seksualni život ostane zanimljiv morate biti spremni malo se poigrati. Ključno je imati avanturistički duh, biti otvoren prema eksperimentiranju i isprobavanju nekih novih stvari. Teško je imati dobar seks ako ograničavate ili osuđujete jedno drugo. Zadržavanje otvorenog uma potiče osjećaj avanture i zabave i sasvim sigurno unosi dašak uzbuđenja u vašu uobičajenu rutinu.

Image
Foto: Pexels

Nesebičnost

Ako su obje osobe u vezi spremne staviti partnerove potrebe iznad svojih, seks će biti fantastičan. Oboje se trudite jedno drugome pružiti zadovoljstvo, tako da oboje dobivate! Biti sebičan u krevetu nije nimalo seksi.

Image
Foto: Unsplash

Bezbrižan stav

Ogorčenje, ljutnja ili frustracije uništavaju svaku želju za seksom i odnos općenito. Želite li da vam seks bude sjajan, oboje morate naučiti kako pustiti sve one stvari i probleme koji vas sputavaju. Nemojte praviti dramu od sitnica i nastojte u većini situacija zadržati bezbrižan stav.

Image
Foto: Pexels

Ranjivost

Ovo nije neophodno za dobar seks, ali je svakako važan element dobrog seksa. Kada se oboje možete istinski otvoriti jedno drugome i stvoriti ugodno okruženje, to podiže vaš odnos na jednu posve novu razinu. Kada se uskladite tjelesno, mentalno i emocionalno, vaše će seksualno iskustvo biti puno kvalitetnije, a orgazmi intenzivniji. Želite li imati nevjerojatan seks, nemojte zanemarivati intimnost.

Image
Foto: Unsplash