Kada temperature porastu

Pet poza za seks 'na brzaka' u kojima možete uživati i na plus 30

Nemojte dopustiti da vas ljetne vrućine spriječe da uživate u vođenju ljubavi. Isprobajte ove sjajne poze za brzinski seks

toa-heftiba-dti56waifB4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Prvi ljetni dani donijeli su nam i dosadne ljetne vrućine tijekom kojih svi pokušavamo izbjeći bilo kakve oblike aktivnosti. Tako nam ni seks više nije na listi prioriteta, a to su potvrdila i brojna istraživanja.

Image
Isprobaj ih sve

Zaboravi na krevet, uz četiri najbolje poze za seks na stolcu

Naime, kada temperature vani porastu iznad 30 stupnjeva, samo pokušavamo pronaći načine kako da se rashladimo pa vođenje ljubavi ili bilo kakve slične aktivnosti padaju u drugi plan.

shimmer fallback

Ipak, ne želiš li zanemariti svoj ljubavni život samo radi visokih temperatura, postoje određene poze koje će tebi i tvom dragom omogućiti da uživate u seksu čak i tijekom onih najvećih vrućina i sparina. U nastavku ti otkrivamo pet sjajnih seks poza idealnih za ljetne vrućine.

POGLEDAJ VIDEO: Vježbe za mobilnost pokreću cijelo tijelo

Perec

Ovu pozu bez problema možete izvesti i na podu, primjerice, u kupaonici na hladnim pločicama kako vam ne bi bilo pretjerano vruće. Dobra vijest je što žena leži na podu pa je na njemu da odradi većinu 'posla'. Ti se samo prepusti i uživaj.

Kako je izvesti: Legni na pod i osloni se na svoju lijevu stranu te ispruži noge, desnu nogu omotaj oko njegovog struka i zatim mu dopusti da krene u akciju.

shimmer fallback

'Doggy' poza

Uživanje u sporom i romantičnom seksu sačuvajte za neke hladnije dane. 'Doggy' je sjajna seks poza za ljetne vrućine jer je jako jednostavna i brzo ćete završiti. Naime, istraživanja su pokazala da upravo u ovoj pozi pripadnici muškog spola najbrže postižu orgazam.

Kako je izvesti: Spusti se na sve četiri, dok partner kleči iza tebe. Dopusti mu da uđe u tebe odostraga. Ispred sebe možete postaviti i ventilator kako bi vam bilo ugodnije.

shimmer fallback

Brzinski seks

Brzinski seks najbolje je rješenje u onim najtoplijim danima, a ovu pozu možete izvoditi ispod tuša, ali i izravno ispred klima uređaja.

Kako je izvesti: Savij se u struku i rukama dotakni koljena ili se osloni na zid, dok partner ulazi u tebe s leđa. Pritom te može držati za bokove kako biste održali ravnotežu. Brzo i efikasno!

shimmer fallback

Sjedeće tačke

Još jedna sjajna poza za vruće ljetne dane su sjedeće tačke. Naime, kod ove poze vaša se tijela praktički ne dodiruju, osim u onim dijelovima gdje je to nužno.

Kako je izvesti: Tvoj partner neka sjedne na rub kreveta, a ti mu sjedni u krilo okrenuta leđima i rukama se osloni na pod dok on ulazi odostraga. Noge možeš omotati oko njegovog struka ili pak ih ostaviti da slobodno lebde u zraku.

shimmer fallback

Školjka

Ako ste se spremni malo više se oznojiti, ova je poza sjajan odabir. Podrazumijeva određenu razinu fleksibilnosti pa imajte to na umu prije nego počnete eksperimentirati, ali je sjajna za postizanje orgazma, osobito kod pripadnica ženskog spola.

Kako je izvesti: Lezi na leđa i podigni noge prema ramenima te ih spusti uz glavu. Partner ulazi u tebe u misionarskom položaju.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.