Budi iskrena, ali nježna

5 laži o seksu koje nikad ne bi trebala reći partneru

Iskrenost u seksu može biti dvosjekli mač, ako nemaš takta i ne znaš stvari reći na lijep način. Nauči se diplomaciji i gradi svoju vezu na iskrenosti i ovih 5 laži o seksu nikada ne govori partneru

pexels-andrea-piacquadio-733872.jpg
Foto: Pexels

Bilo da kraj sebe imaš dečka, supruga ili prijatelja s povlasticama, kada je riječ o seksu, trebala bi biti transparentna i iskrena, koliko god to izgledalo teško. Da, riječ je o delikatnoj temi i puno je lakše ustuknuti i izbjeći iskrene odgovore kao ne bi povrijedila partnera, no laganje samo pogoršava situaciju i čini da se osjećaš nezadovoljno i loše.

Image
Foto: Pexels
Image
Dovedi ga do ludila

10 seksualnih fantazija o kojima ON sanja (ali ti ne želi priznati)

Skupi hrabrosti i budi iskrena, naravno ono što imaš reći, reci mu na nježan način. Vidjet ćeš da će te svoju vezu time produbiti i učiniti kvalitetnijom. U nastavklu ti otkrivamo o čemu ne bi trebala lagati svom partneru te načine kako da mu iskreno dogovoriš na pitanja, a da ne ugroziš svoju privatnost.

Broj seksualnih partnera

Razgovarati o broju seksualnih partnera zna biti neugodno jer ne znaš je li isti u njegovim očima previsok, ili pak prenizak pa ti je neugodno jer bi mogao pomisliti da si ili promiskuitetna ili neiskusna. Laganje o ovoj temi čini stvar još gorom, no to ne znači da mu moraš reći. Umjesto toga reci mu kako radije ne bi razgovarala o tom dijelu svoje seksualne prošlosti te ako mu je toliko stalo do seksa, da bi bilo dobro da se usredotočite na vaš zajednički seksualni život.

Image
Foto: Pexels

Seksualno iskustvo

Otvoreno govoriti o tome jesi li prije njega bila djevica, može biti vrlo delikatno, osobito ako si već u godinama. No, ukoliko imaš muškarca kraj kojeg se osjećaš sigurno, budi iskrena. Nema ništa lošeg u tome da prije njega nisi ni s kim spavala, kao što nema ništa loše u tome da jesi. Otvoren razgovor s partnerom poboljšat će vašu vezu i svaki budući seksualni odnos učiniti boljim.

Image
Foto: Pexels

Orgazam

Ovo je vrlo česta bijela laž koju žene koriste, pritom šteteći sebi.Kako ti se partner ne bi osjećao loše, slagat ćeš mu da si svršila, iako nisi. Umjesto da se usredotočiš na svoje seksualno zadovoljstvo, brineš o partnerovim osjećajima i to je lijepo, no brini i o svojim. Predloži mu da isprobate nešto novo, pokaži mu kako da te zadovolji. Budi detaljna i strpljiva te ga ohrabri.

Image
Foto: Pexels

Samozadovoljavanje

Mnogim ženama jako je neugodno govoriti o masturbaciji, osobito partneru priznati da se samozadovoljavaju. No, bilo bi jako dobro za tebe kada bi mogla pobijediti taj sram i priznati mu da i ti radiš isto što i on te mu pokazati što te najviše uzbuđuje. Masturbacija ti pomaže da bolje razumiješ svoje tijelo, a time čini i seks puno ugodnijim. S obzirom da muškarci masturbiraju ne mora ti biti neugodno priznati da i ti to radiš. Ponekad.

Image
Foto: Pexels

Najbolji si

Ovo je jedan od onih odgovora koje ćeš sigurno izreći nekada u životu, a pritom znati da lažeš. Naime, kada te pita kakav je u seksu, naravno da očekuje da mu kažeš da je najbolji kojeg si ikada imala, no kolika je vjerojatnost da je to istina? Ako je zaista tako, blago tebi! No, ako nije, nemoj biti brutalna, ali mu nemoj ni lagati. Reci mu da ne pamtiš takve stvari i da je ono što osjećaš prema njemu učinilo da sve ono prije izblijedi.

Image
Foto: Pexels