Dovedi ga do ludila

10 seksualnih fantazija o kojima ON sanja (ali ti ne želi priznati)

Najčešće ih je strah osuđivanja, ismijavanja i odbijanja - pogotovo ako tek istražujete jedno drugo, jer i muškarci se osjećaju nelagodno i nesigurno kada su u pitanju seksi igrice

profimedia-0580098981.jpg
Foto: Profimedia

Ono što se događa 'ispod plahti' tamo i ostaje. Rijetko iznosimo pikanterije iz spavaće sobe, ali isto tako rijetko govorimo ono što potajno priželjkujemo jer osjećamo dozu srama kada je u pitanju razgovor o seksu. Mašta radi svašta i ne sumnjamo da su ti na pamet pale razne ideje koje se nikada nisi usudila realizirati jer nisi sigurna hoće li druga strana to prihvatiti.

Image
Za oralni užitak bez premca

Seksi 'vodoinstalater': Poza koja će vas oboje dovesti do višestrukih vrhunaca

Uvriježeno je mišljenje da je muškarac taj koji češće inicira seks pa se od njega očekuje doza kreativnosti i hrabrosti (još kada bi nam čitali misli, gdje bi im bio kraj), ali znaj da su i oni suzdržani i sramežljivi kada je u pitanju eksperimentiranje pod plahtama. I muškarci se, baš kao i mi žene, osjećaju nelagodno kada su u pitanju seksualne igrice.

Najčešće ih je strah ismijavanja i odbijanja - pogotovo ako tek istražujete jedno drugo. Budi hrabra, pitaj svog muškarca što mu sviđa, otkrij njegove skrivene želje, možda spoznaš da ste kompatibilne duše. Seksualna kompatibilnost preduvjet je dobrog odnosa, ali ne mora ti se sviđati baš svaka njegova fantazija.

shimmer fallback

Seks vas mora zadovoljiti oboje podjednako. Ako se previše prilagođavaš i žrtvuješ svoj užitak, dugoročno ćeš postati nezadovoljna. Ključ svega je razgovor, a znamo da je razgovor o ovoj temi malo teže pokrenuti stoga ti donosimo deset seksi fantazija koje muškarci žele ostvariti (ali ih ponekad ne žele priznati).

Kad žene potpuno preuzmu inicijativu

Muškarci obožavaju kada žena potpuno preuzme kontrolu. Tada se potpuno opuste i prepuste. Ali mnogi neće izjaviti da to potajno žele zbog straha da ne ispadnu pasivni i lijeni. Preuzimanje potpune kontrole daje ti potpunu kontrolu nad njegovim užitkom. Probaj! Možda ćeš se i ti potpuno prepustiti i otkriti da voliš nove stvari.

shimmer fallback

Nježnost nakon seksa

Uvriježeno je mišljenje da su žene te koje traže nježnost nakon seksa, a frajeri ti koji se brže bolje dižu iz kreveta. To je djelomično točno. Naravno da postoje oni koji samo žele svoj mir, ali većina ih, baš kao i ti, traži nježnost. Iznenadi ga, budi 'velika žica'! Lezi kraj njega i zagrli ga, omogući mu da se osjeća voljenim. I njima je to potrebno!

shimmer fallback

Kad žena vodi glavnu riječ u zavođenju

Ovo ti možda neće reći, ali većina frajera sanja o tome da ga dovedeš do ludila zavođenjem. Izazivaj ga na način na koji vam najbolje odgovara i daj si vremena i oduška. Uživaj u kontroli koju imaš nad njim, jer on će se sigurno raspametiti kada potpuno preuzmeš kontrolu nad njegovim tijelom.

shimmer fallback

Buđenje oralnim seksom

San koji sanjaju mnogi, ali im se rijetko kada ostvari. E pa - ostvari ga svom frajeru! Umjesto da mu skuhaš kavu ujutro - uzmi 'stvari' u svoje ruke i razveseli ga oralnim seksom. Probudi ga na najerotičniji način i garantiramo da će cijeli dan hodati sa smiješkom na licu.

shimmer fallback

Ples u krilu

Muškarci su vizualna bića, i uživaju gledati prekrasno žensko tijelo. On ti ovo sigurno neće reći, ali mi hoćemo. Ako se odlučiš na ples u krilu ili striptiz, lansirat ćeš ga u nebesa. Uživat će u svakoj sekundi i svakom milimetru tvoga tijela, a nakon ove vizualne igrice očekuje vas fantastičan seks.

shimmer fallback

'Dirty talk'

Što kažeš na ovu ideju? Neki ljudi se obožavaju verbalno izražavati za vrijeme seksa, i nemaju problema s glasnim iznošenjem svojih maštarija. Drugi ne mogu ispustiti ni glasa bez da propadnu u zemlju od srama i nelagode. Zbog toga je ova maštarija na popisu onih koje tvoj frajer tajno priželjkuje, ali te vrlo vjerojatno neće pitati. Ako osjećaš nelagodu, počni polako - reci mu kako se osjećaš i o čemu maštaš . Što više samopouzdanja stekneš, to ćeš biti kreativnija i lakše ćeš izražavati što zbilja želiš.

shimmer fallback

Kad žene jasno daju do znanja što žele

Pričajte. Spomenule smo 'dirty talk', ali to nužno nije povezano. Važno je da znate što odgovara i tebi i njemu, a za to je ključan razgovor. Jednostavno mu reci što želiš u ključnom trenutku, njega će to izluditi i dat će sve od sebe da se osjećaš dobro.

shimmer fallback

Analni seks

Većini frajera ovo su mokri snovi, ali većini žena nisu, stoga ti tvoj muškarac vrlo vjerojatno ovo nikada neće predložiti iako o tome potajno sanja. Nema ništa loše u tome da eksperimentirate skupa, ako ste oboje zainteresirani za to. Nemoj pretpostaviti da ti se neće svidjeti ako nisi ni probala. Ali nikako nemoj raditi nešto što baš ne želiš i što ti nimalo ne odgovara.

shimmer fallback

Seksi igračke

I muškarci vole začiniti seks. Iako su igračke uglavnom rezervirane za žene, zašto ne bi bila otvorenog uma i poigrala se sa svojim frajerom? Omogući mu nezaboravno iskustvo, u seksu ništa nije isključivom, bitno je samo biti dovoljno otvoren da se upustiš u nove avanture. Nema ništa loše u igračkama, potražite ih zajedno i odaberite nešto što vam se zajednički čini kao dobra ideja za tvoje i njegovo zadovoljstvo, ali i nezaboravno iskustvo.

shimmer fallback

Igranje uloga u seksu

Što kažeš na to da se obučeš u seksi sobaricu i očistiš prašinu s njegovog alata? Igranje uloga definitivno će začiniti vaš seksualni život. Tko zna, možda otkriješ da si stvorena za strogu učiteljicu. Pusti mašti na volju, opusti se i pruži svom muškarcu nezaboravnu večer s potpuno novom ženom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.