Probudite uspavane strasti

Seks je postao dosadan? Isprobajte ove uzbudljive seks poze ispred ogledala

Vođenje ljubavi pred ogledalom ima mnoštvo prednosti, uključujući i izgradnju samopouzdanja i bolje slike o vlastitom tijelu

pexels-mart-production-9565839.jpeg
Foto: Pexels

Seksualni život važan je dio svakog odnosa, no kada smo dugo u vezi ili braku s jednom osobom, lako se dogodi da on padne u rutinu. U tom slučaju, potrebno je uložiti malo više truda kako bi se rasplamsale strasti u spavaćoj sobi.

Image
Isprobaj ih sve

Zaboravi na krevet, uz četiri najbolje poze za seks na stolcu

Ako si i sama u potrazi za načinima koji će začiniti seksualnu rutinu tebe i tvog partnera, isprobavanje nekih novih seks poza uvijek je odlična ideja, a s tim se slažu i seksolozi.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Poza u seksu uistinu je mnogo, neke su jednostavne, a neke malo kompliciranje. Svaki par ima neke svoje favorite i preferencije, a ako vam nedostaje ideja, mi ti danas donosimo nekoliko odličnih prijedloga za seks ispred ogledala koji će bez imalo sumnje razbiti dosadnu montoniju i probuditi vašu maštu. Prema mišljenju stručnjaka, vođenje ljubavi pred ogledalom ima mnoštvo prednosti, uključujući i izgradnju samopouzdanja i bolje slike o vlastitom tijelu.

U nastavku su četiri zanimljive seks poze koje ti i tvoj partner možete isprobati ispred ogledala.

Kaubojka

Kod ove poze muški partner je na podu na koljenima i na rukama, a žena ga 'jaše'. Izvođenje ove poze ispred ogledala daje joj jednu posve novu dimenziju i pobuđuje seksualno uzbuđenje. Ova je poza odlična za pripadnice nježnijeg spola jer one preuzimaju kontrolu i dominiraju nad svojim partnerom. Muškarci pak uživaju u pogledu na golo tijelo svoje partnerice.  

shimmer fallback

Stojeći

Seks u stojećem položaju ispred ogledala poza je koju bi svatko trebao isprobati te jamči užitak za oba partnera. Ogledalo bi trebalo biti točno ispred vas, a tijekom samog seksa možete se osloniti na zid kako bi vam bilo lakše. Ako je između tebe i tvog partnera velika razlika u visini, možete se poslužiti stolicom, samo pripazite da ne klizi. Poza je odlična za jačanje bliskosti, a neprestano gledanje u oči pomaže vam da pokažete jedno drugom koliko uživate.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Oralni seks

Pružanje oralnog seksa jedno drugome ispred ogledala može biti vrlo zabavno, ali i uzbudljivo. Pritom možete eksperimentirati i sa seksualnim igračkama i na taj si način dodatno potaknuti maštu.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Doggy stil

Pseći stil, poznatiji i kao 'doggy style', među najpoznatijim je, a prema mnogima i najuzbudljivim seksualnim pozama. Želite li je podignuti na jednu posve novu razinu, isprobajte ovu pozu ispred ogledala. Oba partnera istovremeno mogu uživati u pogledu na pokrete tijela i izraze lica onog drugog, a užitak je zajamčen!

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.