Nije komplicirano

Dame biraju: Ovo su stvari kojima žene ne mogu odoljeti kod muškaraca

Iako svaka od nas ima neku svoju sliku 'idealnog partnera' ili tip muškarca koji nam se sviđa, dokazano je da postoje određene stvari koje su nam kod muškaraca osobito privlačne

freestocks-PwRpcm6hEDY-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Često pišemo o tome što muškarci vole, kakve ih žene privlače i što im je to na nama tako neodoljivo. Ovog puta, odlučile smo stvari sagledati iz drugačije perspektive i istražiti kojim to stvarima mi žene ne možemo odoljeti kada je riječ o pripadnicima 'jačeg' spola.

Image
Što kažu stručnjaci

Prava istina o aferama: Varaju li muškarci i žene iz istih razloga?

Što ćemo najprije uočiti na frajeru kada uđe u prostoriju ili kada ga upoznajemo? Osim fizičkog izgleda, ono na što obraćamo pažnju su njihova energija te karizma. Ako muškarac ima snažnu karizmu te visoku razinu samopouzdanja, osobito nam je privlačan.

Iako svaka od nas ima neku svoju sliku 'idealnog partnera' ili tip muškarca koji nam se sviđa te ne 'padamo' sve na iste osobine, postoje određene stvari koje su nam kod muškaraca osobito privlačne. To je potvrđeno i raznim istraživanjima, a u nastavku ti otkrivamo koje to četiri stvari svaka žena želi od svog partnera.

Samouvjerenost

Svaka će žena najprije primijetiti onog muškarca koji pun samopouzdanja ušeta u prostoriju, koji se ne boji poduzeti prvi korak ili izboriti za ženu koju volu. Samopouzdanje je važna osobina, podjednako kod oba spola, a svaka dama želi partnera koji je samopouzdan, zanimljiv i karizmatičan. Ako je uz to i šarmantan, ugodan i simpatičan – to je za nas pun pogodak!

Image
Foto: Unsplash

Muževnost i zaštitnički stav

Iako ćemo možda nerado to priznati, volimo kod muškaraca vidjeti njihovu snagu i muževnost. Ima nešto posebno seksi u njihovoj muževnosti, mišićima i toj potrebi da nas uvijek štite. Važno nam je da se uz njih osjećamo sigurno i zaštićeno.

Image
Foto: Pexels

Stabilnost i odgovorno ponašanje

Kod potrage za idealnim i dugoročnim partnerom, stabilnost nam je jako važna. Osim financijske stabilnosti, tu je i ona emocionalna kojoj također pridajemo pozornost. Uz to, stalo nam je do toga da se muškarac ponaša ozbiljno i zrelo i da je spreman preuzeti odgovornost za sva svoja djela.

Image
Foto: Unsplash

Smisao za humor

Posljednja, ali ne i manje važna stvar koju obožavamo kod pripadnika suprotnog spola je svakako i smisao za humor. Žene obožavaju kada je njihov partner duhovit. Kada s nekim namjeravamo provesti čitav život, želimo da to bude netko tko nas često nasmijava i zna kako nas oraspoložiti kada smo loše volje.

Image
Foto: Pexels