Pomirenje ili ne - pitanje je sad

Treba li mu vjerovati? 4 najčešća razloga zašto te bivši želi natrag

Ponekad će ti se bivši, nakon što ste prekinuli i krenuli svatko svojim putem, ponovno javiti s riječima da te želi natrag. Pitaš se zašto? Ovo su četiri najčešća razloga

bivsi.jpg
Foto: Pexels

Ljudi se često upoznaju, počnu izlaziti, zavole se i započnu vezu, da bi ju onda prekinuli, nastavili dalje, i onda opet završili jedno s drugim. To se događa i češće nego što možda misliš, a kada tvoj bivši nekoliko tjedana ili mjeseci nakon prekida ponovno pokuša uspostaviti kontakt s tobom, nakon što si se već počela oporavljati od veze, može ti se učiniti da se sudbina (ili on) poigrava s tvojim emocijama.

Image
Prijatelji ili ne?

Šest situacija u kojima je u redu ostati prijateljica s bivšim partnerom

No što to točno muškarca tjera da ti se vrati nakon prekida? Ponekad ni muškarci, baš poput žena, ne razumiju vlastite emocije ni razloge zašto se žele vratiti svojoj bivšoj, no ipak to čine. Kaže se da se i kriminalci često vraćaju na mjesto zločina, čak i ako to nije u njihovom interesu, no on je taj koji je prekinuo s tobom - i svejedno te želi natrag?

Image

Postoji niz mogućih razloga zašto je tome tako, a mi smo izdvojile četiri najčešća razloga zašto te bivši želi natrag - a ti odluči sama zaslužuje li da ga primiš natrag ili ne.

Želi ti dati do znanja da se promijenio na bolje

Muškarci znaju kada su oni razlog prekida, a na njih te stvari utječu i više nego što to žene misle. Zbog toga se često vraćaju osobi koju su u prošlosti povrijedili kako bi njoj (ali i sebi) dokazali da su se promijenili. Možda je tvoj partner prije bio djetinjast ili neodgovoran, ali taj se dječak možda promijenio u pravog muškarca. Razmišljanje o bivšoj partnerici nakon prekida može ga natjerati da se prisjeti onoga što više nema i to može biti razlog zbog kojeg želi postati bolja verzija sebe, a onda i ponovno osvojiti tebe i to ti dokazati.

Image

Želi vidjeti jesi li se ti promijenila

Muškarac koji želi vidjeti jesi li se ti promijenila može značiti jednu od ove dvije stvari. Prva bi bila ta da samo želi provjeriti postoji li među vama ona stara strast, a druga bi bila ta da osjeća potrebu samom sebi dokazati da mu je danas bolje bez tebe nego što mu je bilo prije, dok ste još bili zajedno. Drugo značenje je, nažalost, češće, a mnogi muškarci vole to što mogu sami sebi dokazati da prekid nije njihova krivnja.

Image

Želi te ponovno kontrolirati

Mnogi se toksični muškarci nakon prekida veze često prisjećaju kako su se dobro osjećali kada su imali nezdravu količinu kontrole nad nekim. Stoga bi trebalo biti prilično očito da će se muškarci s tendencijom kontroliranja i manipulacije vjerojatno osvrnuti na prošlu vezu i željeti vratiti ženu koju su kontrolirali u prošlosti. To, naravno, nije slučaj za sve, ali svakako je nešto na što treba obratiti pozornost, pogotovo ako je tvoj bivši tip koji je bio toksičan i stalno te kontrolirao.

Image

Iskreno želi ponovno biti s tobom

Ponekad će muškarci sami sebi priznati da su izgubili osobu bez koje ne mogu i sada se osjećaju spremnima ponovno osvojiti ženu koju vole. Nakon što prekinu, ubrzo shvate da su napravili najveću pogrešku u životu, a kad se to dogodi, tvoj bi se bivši partner mogao ponovno pojaviti u nadi da još uvijek ima šanse kod tebe. Ovo je većini žena omiljeni razlog zašto ih bivši želi natrag - neko je vrijeme proveo sam, a sada je 100 posto siguran da si ti ona prava.

Image