Prepoznaj ih

Jasno kao dan: Mali znakovi koji otkrivaju da mu se jako sviđaš

Otkrivamo ti deset malih znakova i signala koje muškarac šalje kada želi da ga primijetiš i posvetiš mu pozornost

profimedia-0311136577.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kad su u pitanju muško-ženski odnosi, ponekad je uistinu teško otkriti što druga strana osjeća. Nije tajna da muškarci malo teže pokazuju svoje emocije i da im je potrebno dulje vrijeme da bi se otvorili.

Image
Ove ih stvari obaraju s nogu

Male stvari koje žene rade, a koje muškarci potajno obožavaju

Kako ćeš onda znati i prepoznati da mu se sviđaš? Na sreću, postoje određeni mali znakovi po kojima ćeš vrlo lako moći prepoznati da je neki frajer zainteresiran za tebe. Uglavnom je riječ o suptilnim signalima koje muškarci najčešće šalju kada žele da ih žena primijeti. Međutim, s obzirom na to da je riječ o suptilnim znakovima, žene ih često ne primjećuju ili pak ih pogrešno tumače. Kad se nađeš u društvu frajera koji ti se sviđa, imaj na umu da situacija iz muške perspektive izgleda potpuno drugačije i da te on svojim ponašanjem možda samo pokušava navesti da ga primijetiš.

Image

Stoga, dobro otvori oči i obrati pažnju na ove suptilne znakove i signale. Ako si ih primijetila, vrlo je vjerojatno da mu se zaista jako sviđaš!

Potajno te gleda

Ovo je jedan od onih prvih znakova koje ćeš primijetiti kod frajera kojemu se sviđaš. Ako si primijetila da te potajno gleda, no čim ti pogledaš njega, on skreće pogled, vrlo je vjerojatno da je zainteresiran za tebe.

Image

Primijetila si da je dotjeran kada ste zajedno

Ako neprestano prolazi rukom kroz kosu ili si zamijetila da je nekako uvijek dotjeran kada ste zajedno, možda te na taj način pokušava 'natjerati' da ga primijetiš.

Image
Foto: Pexels

Uvijek pokušava biti u tvojoj blizini

Kad god ste u grupnom okruženju, uvijek se trudi biti u tvojoj blizini i uključiti te u svaki razgovor. Ili, ako si ti sa svojim prijateljima, on će se možda pokušati ubaciti u vašu grupu samo kako bi bio blizu tebe i kako bi imao priliku započeti razgovor s tobom.

Image
Foto: Unsplash

Drugačije se ponaša kada je u tvom društvu

Ako se počne drugačije ponašati čim si ti blizu ili ima drugačiji ton glasa, to bi moglo značiti da mu se sviđaš i da na taj način pokušava prilagoditi svoje ponašanje kako bi ga primijetila. Primjerice, ako je inače vrlo glasan i bučan, no postaje tiši kada si ti u blizini, moguće je da je zaista zainteresiran.

Image

Često ti šalje poruke

Ako ti često šalje poruke, postoji velika vjerojatnost da na taj način pokušava privući tvoju pozornost. Možeš provjeriti sa zajedničkim prijateljima da li se i s njima toliko često dopisuje ili je zainteresiran samo za tebe.

Image

Naginje se prema tebi prilikom razgovora

Iz tuđeg govora tijela možemo otkriti jako puno o tome što ta osoba prema nama osjeća, ističu psiholozi. Ako je zainteresiran, onda će vjerojatno naginjati svoje tijelo prema tebi dok razgovarate, a jedno od njegovih stopala će također biti usmjereno u tvom smjeru. Zatim, podsvjesno će pokušati uskladiti brzinu i tempo svog glasa s tvojim, a možda će i kopirati neke tvoje pokrete. Na taj način, zapravo ti nesvjesno otkriva koliko mu se sviđaš.

Image
Foto: Pexels

Prati te na društvenim mrežama

Uobičajeno je da na društvenim mrežama pratimo prijatelje i poznanike, no ako si primijetila da on redovito 'lajka' ili komentira sve tvoje objave i statuse, to bi moglo značiti da pokušava zadobiti tvoju pažnju.

Image

Pokušava se povezati s tobom u emotivnom smislu

Ako ti je otkrio puno toga o sebi i o svojim strastima, onda je moguće da se ozbiljno zainteresirao za tebe i da se pokušava povezati s tobom na dubljoj razini. Također, ako si zamijetila da ga zanimaju detalji o tvom životu i tvoje strasti i interesi, onda je to jako dobar pokazatelj da mu je zaista stalo.

Image
Foto: Pexels

Često te 'slučajno' dodiruje

Ako mu se već neko vrijeme sviđaš, možda je počeo raditi male stvari kako bi se povezao s tobom i u fizičkom smislu. Primjerice, možda često stavlja ruku na tvoje rame ili ti dodiruje noge dok sjedite jedno pored drugog. Na taj način on ti otvoreno pokazuje da mu se sviđaš i pokušava procijeniti tvoje reakcije.  

Image
Foto: Pexels

Pažljivo te sluša tijekom razgovora i pamti svaki detalj

Ako je aktivno uključen u svaki razgovor, možda je samo dobar sugovornik ili jako dobro zna slušati druge, no to je u svakom slučaju pozitivan znak. Primjerice, možda si primijetila da jako dobro pamti sve detalje iz vaših razgovora, pogotovo kad je riječ o tebi, to bi moglo značiti da se zanima za tvoj život i izvan okvira tog jednog razgovora i tako te pokušava navesti da se zainteresiraš i ti za njega.  

Image
Foto: Pexels