Ove ih stvari obaraju s nogu

Male stvari koje žene rade, a koje muškarci potajno obožavaju

Iako bismo na prvu pomislile da muškarce možemo osvojiti izgledom, njih zapravo osvajaju neke male, ali itekako važne stvari koje žene rade. A ovo su samo neke od njih

male-stvari.jpg
Foto: Unsplash

Bez obzira na to jesi li već u dugoj vezi ili si tek počela izlaziti s nekim tko ti se jako sviđa, postoje neke stvari koje žene rade, a koje muškarce obaraju s nogu. I ne, pri tome ne mislimo treptanje očima ili igranje s kosom - u pitanju su neke vrlo jednostavne stvari koje ti možda ni ne bi pale na pamet i koje (kao i većina žena) vjerojatno radiš bez razmišljanja.

Image
To mora da je ljubav

6 stvari koje muškarci u sretnim vezama nikad (ali baš nikad) ne rade

Iako može biti teško dokučiti što muškarci žele, postoje određene, suptilne stvari koje žene rade, a koje su muškarcima potajno privlačne. Neke od njih možda će ti biti očite, no neke su posve neočekivane, a u nastavku smo izdvojile deset malih stvari i navika koje žene rade, a muškarci itekako vole.

Kada staviš glavu na njegova prsa

Kada ležite na kauču i gledate televiziju ili jednostavno ležite u krevetu nakon dugog i napornog radnog dana, za muškarca nema boljeg osjećaja od onog kada žena položi glavu na njegova prsa i stavi ruku preko njega. Na taj ćeš ga način osvojiti još i više.

Image

Kada tražiš podršku

Poznato je da muškarci uživaju u tome da se ponašaju zaštitnički prema svojoj partnerici, a to znači da se i ona osjeća sigurno u njihovom naručju. A tražiti podršku i zaštitu od svog partnera za njih je jedna od najatraktivnijih stvari koje žene rade.

Image

Kada napraviš prvi korak

Puno je pritiska na muškarcima da uvijek moraju napraviti prvi korak. Ponekad možda ne znaju jesu li previše napadni ili previše šalju poruke, pa ih onda neće ni slati. Zato je najsigurnije da stvari uzmeš u svoje ruke. Muškarci obožavaju kada žena napravi prvi korak, a isto je i s dopisivanjem - ako ti se sviđa, pošalji mu poruku. On će to itekako cijeniti.

Image

Kada si iskrena s njim

Iako bi on trebao moći iščitati tvoje osjećaje iz tvojih postupaka, nekim je muškarcima potreban izravniji pristup. Budi iskrena i kaži mu kako se stvarno osjećaš u vezi njega. Nemoj se libiti toga da mu otvoreno kažeš da ti se sviđa i da ga cijeniš - muškarci to vole.

Image

Kada ga ugrizeš za usnicu dok se ljubite

Sve što ima veze s ljubljenjem muškarci obožavaju, pa ga možeš iznenaditi tako što ćeš ga lagano ugristi za usnicu dok se ljubite. Grickanje usana vrlo je atraktivna stvar koju žene rade tijekom strastvenog poljupca, a muškarci to obožavaju, barem većina njih. Ako nisi sigurna sviđa li se to tvom partneru, porazgovarajte o tome.

Image

Kada mu pišeš poruke dok si sa svojim prijateljima

Naravno, to ne znači da ćeš cijelo vrijeme biti na mobitelu i odgovarati mu na poruke, a on bi trebao znati da ti u potpunosti može vjerovati i ne kontrolirati te. Ipak, ako mu s vremena na vrijeme tijekom večeri pošalješ poruku, to će ga oraspoložiti i dati mu do znanja da, iako si sa svojim prijateljima, i dalje misliš na njega.

Image

Kada mu pokazuješ privrženost

Ne moraš ga obasipati pažnjom ili ga ljubiti u javnosti, ali male stvari kao što su držanje za ruke dok hodate, grljenje dok čekate na red u trgovini ili jednostavno mala, ničim izazvana pusa, pojačat će osjećaj bliskosti među vama, a na taj ćeš mu način dati do znanja da si ponosna na to što si s njim.

Image

Kada nosiš njegovu odjeću

Za žene ne postoji veća radost nego kad im partner da svoj komad odjeće, bilo košulju ili hudicu. A to vole i muškarci, posebno kada vide da to i nosiš. Za njih ne postoji ništa ljepše od toga, jer na taj način svom partneru pokazuješ da ga cijeniš i voliš.

Image

Kada ga slušaš i održavaš kontakt očima

Žene znaju bolje od ikoga da slušanje nije samo pasivna aktivnost - ono zahtijeva trud. Ponekad se tvom partneru događa nešto važno u životu ili je jednostavno pod stresom zbog posla, a činjenica da ga aktivno slušaš značit će mu više od ičega. Jednako tako, važan je i kontakt očima kada razgovarate o nečemu što mu je važno. To će mu dati do znanja da ti je itekako stalo do njega.

Image

Kada se hvališ njime na društvenim mrežama

Neke žene s ovime idu u ekstreme i na društvenim mrežama ne objavljuju ništa drugo osim svog partnera. To, naravno, nije dobro, ali ako se tu i tamo pohvališ svojim partnerom na Instagramu ili Facebooku, njemu će to vjerojatno puno značiti. Recimo da ti je kupio ružu kao mali znak pažnje ili ti je napravio večeru kada si stigla s posla, sve je to nešto čime se možeš pohvaliti.

Image