Boja proljeća

Zelena boja na noktima bit će jedna od najtraženijih manikura ovog proljeća

Ovog nas proljeća očekuju brojni trendovi u manikurama, no jedna je boja već sad vrlo tražena - zelena. Sa zelenim noktima ne možeš pogriješiti, a mi imamo nekoliko ideja u kojima možeš pronaći inspiraciju za svoju sljedeću manikuru

zeleni-nokti.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Tamnozelena, nijansa limete, neon zelena, maslinasto zelena, metalik zelena… sve su ovo nijanse zelene koje ćemo ovog proljeća viđati na noktima, ako se pita popularnu društvenu mrežu TikTok, na kojoj 'green nails', odnosno zeleni nokti, imaju preko 267 milijuna pregleda. Nije tajna da TikTok već odavno diktira beauty i modne trendove, pa smo tako i ovog puta zahvaljujući ovoj društvenoj mreži saznale koja će to boja biti najpopularnija na noktima u narednim tjednima.

Image
Lijepi nokti

Proljetne manikure koje će biti totalni hit idućih mjeseci

Zelena boja na noktima vrlo je svestrana, a ovisno o nijansi za koju se odlučiš, idealna je i za maksimaliste i za minimaliste. Tu su one neutralnije, zagasite nijanse za sve koji vole jednostavnije manikure, ali i odvažne, jarke boje za one koji se ne boje eksperimentirati. Odlično izgleda i francuska manikura u zelenoj boji, a ako voliš nail art na noktima, opcija u zelenoj boji je bezbroj. Zelena manikura bit će najtraženija ovog proljeća, a ako ti nedostaje inspiracije, u nastavku donosimo nekoliko ideja.

Nijansa limete

Nijansa limete na noktima izgleda posebno šik i elegantno i kao stvorena je za proljeće, a ako želiš ovu boju na noktima, evo nekoliko ideja koje možeš isprobati.

Metalik zelena

Metalik boje ovog ćemo proljeća viđati posvuda, pa tako i na noktima, a ova metalik zelena manikura izgleda kao san snova, posebno na dugim noktima u obliku badema, ali i na kratkim noktima.

Kombinacija svega

Ako obožavaš razigrane manikure i ne možeš se odlučiti želiš li jednobojne nokte, francusku manikuru ili nail art, kombiniraj sve. Odaberi jednu ili više nijansi zelene boje i pusti mašti na volju.

Zeleni french

Francuska manikura klasik je koji ne izlazi iz mode, a ovog se proljeća odluči na mali zaokret - french u zelenoj boji. Bilo da odabereš nijansu mente, kadulje ili neku treću, izgledat će sjajno i na kratkim i na dugim noktima.

Samo za najhrabrije

Jarke nijanse zelene poput ovih rezervirane su samo za najhrabrije i definitivno su dobrodošla promjena nakon svih onih tamnih, zimskih nijansi koje smo viđale prethodnih mjeseci.

Tamna nijansa zelene

Tamno zelena boja klasik je i to s razlogom - ovakva manikura izgleda nevjerojatno elegantno i s njom ne možeš pogriješiti, bilo da se odlučiš na jednobojne nokte ili tamnozelene nokte s detaljima.

Maslinasto zelena

Ako preferiraš zagasite tonove na svojim noktima, onda je maslinasto zelena boja kao stvorena za tebe, a evo za kakve se sve manikure u ovoj boji možeš odlučiti.

Neon zelena nijansa

Još jedna ideja za one najhrabrije - nokti u neon zelenoj nijansi koja graniči sa žutom bojom. Neon zelena idealna je za proljeće i kao da priziva sunce i lijepo vrijeme.