Nosi se kratko u kosi

Škare u ruke! Top 5 kratkih jesenskih frizura

Najveće gužve u frizerskim salonima upravo su u ovo doba godine. Jesen je idealna za mijenjanje frizure. Ako nemaš ideju kako se ošišati, možda ti možemo pomoći

pexels-dziana-hasanbekava-5480696.jpg
Foto: Pexels

Sunce i more unište kosu i po povratku s ljetovanja odlazak frizeru je obvezan. Možda su ti vrhovi toliko ispucali da će frizer morati skratiti i više, no što si očekivala, ali ne očajavaj. Ove jeseni u modi je kratka kosa. Nose se klasične frizure i prirodne boje pa ne sumnjamo da ćeš pronaći nešto za sebe.

Image
Boje koje nikada ne dosade

Uz ove lakove jesenske boje ove sezone isfuraj i na noktima

S klasikom ne možeš pogriješiti, a želiš li je osvježiti ili joj dati onaj posebni tuch, učini to načinom na koji ćeš se počešljati, bojanjem ili pomoću rajfa, špangica ili trake. Dodaci za kosu koji su bili in '80-ih i '90-ih opet su u modi. U nastavku ti donosimo nekoliko ultra popularnih, kratkih jesenskih frizura.

Šiške

Dovoljna su dva poteza škarama da tvoja kosa, odnosno lice poprime sasvim drugačiji izgled. Šiške čine razliku. Želiš li osvježiti frizuru, odreži šiške.

Poigraj se bojama

Nose se prirodne boje koje su potpuna klasika, no želiš li ipak napraviti odmak od klasičnog, iskombiniraj na svojoj kosi dvije nijanse smeđe. Ovo je savršena frizura za jesen.

Izbrijani pixie

Ako si tip osobe koja ide na sve ili ništa, ovo je prava frizura za tebe. Kad se već šišaš, šišaš se do kraja. Pixie frizura s izbrijanim detaljima totalni je hit i izgleda prilično seksi.

Bob

Postoji li išta klasičnije, a bolje od boba. Ova frizura uvijek je u modi, a nikada ne izgleda dosadno. Poigraj se s dužinom i načinom na koji češljaš bob.

Izbrijana glava

U modu se vraća frizura koja je bila ultra popularna '90-ih. Imaš li hrabrosti za nju? "Hladno će mi biti" nije izgovor s obzirom da postoje kape.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.