Boje koje nikada ne dosade

Uz ove lakove jesenske boje ove sezone isfuraj i na noktima

Postoje neke boje noktiju koje nikada ne izlaze iz mode, a ove nijanse tipične za jesen samo su neke od tih boja

jesen-nokti.jpg
Foto: Pexels

Svaka nova jesen sa sobom nosi nove trendove, kako u svijetu mode, tako i u svijetu ljepote. A kada govorimo o ljepoti, ni manikura nije iznimka, pa se tako svake jeseni nose neki malo drugačiji nokti. Tako ćemo ove jeseni posvuda viđati mat manikuru, kao i manikurne trendove iz 2000-ih koji su se ponovno vratili u modu.

Image
Žad i i ametist

Znaš li koji će trendovi u manikuri vladati ove jeseni?

No kada je u pitanju jesenska manikura, tu su i one klasične, jesenske palete boja s kojima nikada ne možeš pogriješiti i koje nikada ne izlaze iz mode. Od klasične crne, smeđe, sive i bordo, pa sve do smaragdno zelene, maslinasto zelene i klasične nude boje, s ovim klasicima na noktima možeš spremno dočekati jesen.

Ove su klasične jesenske boje "in" iz godine i godinu i popularnost im baš nikada ne opada, a mi smo odlučile pronaći neke najbolje lakove u ovim bojama koji će ti zagarantirati savršenu jesensku manikuru.

Rimmel 60 Seconds By Rita Ora, 15 kn

Lak za nokte u nijansi 498 Rain Rain Go Away suši se za samo 60 sekundi i izuzetno je postojan, a njegova bogata pigmentacija osigurava intenzivnost boja i potpuno prekrivanje.

Image
Foto: Notino

Wet n Wild Wild Shine, 16 kn

Lak za nokte u nijansi Black Creme sjajne i jarke boje osigurava visok sjaj i lako se primjenjuje te ima dugi vijek trajanja.

Image
Foto: Notino

Catrice ICONAILS, 23 kn

Lak za nokte u nijansi 106 Olives and Wine pruža maksimalan sjaj i otpornost. Struktura ne zahtijeva gornji zaštitni lak, a profesionalni kist ubrzava nanošenje i čini ga vrlo preciznim.

Image
Foto: Notino

Gabriella Salvete Longlasting Enamel, 28 kn

Lak za nokte u nijansi 07 Sacramento sjajne i jarke boje osigurava visok sjaj, lako se primjenjuje i ima dugi vijek trajanja.

Image
Foto: Notino

Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect, 43 kn

Lak za nokte u nijansi 583 Rosso Rubino osigurava visok sjaj i ima efekt gel manikure.

Image
Foto: Notino

Essie Gel Couture, 72 kn

Lak za nokte u nijansi 370 Model Clicks ima dugi vijek trajanja i ostavlja efekt gel manikure. Sjajne je i jarke boje i lako se primjenjuje.

Image
Foto: Notino

Yves Saint Laurent La Laque Couture, 162 kn

Lak za nokte u nijansi 74 Rouge Over Noir intenzivne i dugotrajne boje lako se nanosi i brzo se suši. Sprečava listanje i lomljenje noktiju te ih jača i hrani.

Image
Foto: Notino

DIOR Rouge Dior Vernis, 202 kn

Lak za nokte u nijansi 212 Tutu obogaćen organskim silikonom, jača površinu nokta za iznimnu postojanost i dugo trajanje. Lako se nanosi.

Image
Foto: Notino