Staro-novi trend

Još jedan trend s početka desetljeća se vratio - šiške na stranu

Šiške na stranu savršen su izbor za tebe ako se ne želiš obvezati na klasične šiške, a odlično pristaju baš svakoj frizuri

siske-sa-strane.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Postoje dvije vrste ljudi - oni koji nose razdjeljak na sredini i oni koji nose razdjeljak na strani. I dok je razdjeljak na sredini u središtu pozornosti već više od desetljeća, u posljednje vrijeme sve češće viđamo i ovaj drugi, koji je bio veliki hit krajem devedesetih i na početku desetljeća, posebno kada je riječ o šiškama.

Image
Savršeno uokviruju lice

Šiške su uvijek dobra ideja, a evo kako ih odabrati prema obliku lica

Naravno, svi već jako dobro znamo popularne "zavjesa" šiške, koje karakterizira razdjeljak na sredini, no u modu se polako vraćaju šiške s razdjeljkom na stranu - točno onakve kakve pamtimo iz mladosti.

Bočne šiške ponovno su u modi, a dokaz tomu su i brojne slavne dame koje su ih prigrlile - od Ariane Grande i Kendall Jenner, pa sve do Beyonce. I imaju pravo jer, kada je riječ o ovim šiškama, možeš ih "isfurati" na doslovno svaku frizuru, bilo da imaš kratku ili dugu kosu, svezanu u rep ili u punđu.

Šiške na stranu savršen su izbor za tebe ako se ne želiš obvezati na klasične šiške, jer ih u svakom trenutku možeš maknuti s lica ako ne budeš zadovoljna rezultatom. Uz to, ove će šiške svakoj frizuri dati "ono nešto" i pristajat će baš svakome.

A kako bi postigla ovaj look, od frizera da ošiša šiške tako da padnu negdje između tvojih jagodica i brade, a radi mekšeg efekta, neka ih šiša dijagonalno. Uz to, oblik tvog lica odredit će na koju stranu lica da šišaš šiške.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.