MIRIS DJETINJSTVA

Kad zamiriši trešnja: Pronašle smo preslatke manikure s višnjom i trešnjom

Uzorak višnje ili trešnje kao stvoren je za francuske manikure, ali možeš otići korak dalje pa izabrati 3D varijantu. Donosimo sjajne ideje

manikura trešnja
Foto: Profimedia.hr

Trešnje samo što nisu zamirišile, a i proljeće nam se konačno vratilo, nakon niza tmurnih i hladnih dana. Trešnje su mnogima simbol kasnog proljeća koji uz to budi sjećanja na djetinjstvo. Vedrinu, opuštenost i igru. Takvi bismo trebali ostati i u odrasloj dobi pa zašto tvoja sljedeća manikura ne bi bila baš s uzorkom trešnje ili višnje. Na noktima ih je teško razlikovati, no na Instagramu smo pronašle nekoliko neodoljivih proljetnih trešnja-višnja manikura. Razigrane su, slatke i šarmatne – ma mogli bismo do sutra nizati epitete.

Odlično se spajaju uz pastelne boje poput baby plave ili roza, a možeš birati želiš li suptilan, minimalistički dizajn ili bi radije da trešnje iliti višnje budu u prvom planu. Ovaj proljetni uzorak kao stvoren je za francuske manikure, ali možeš otići korak dalje pa izabrati 3D varijantu.Mogućnosti su beskrajne pa neka ti naš popis bude tek početak istraživanja.

Pinky francuska manikura

Proljetna energija

3D efekt

Kakva ljupkost!

Baby blue

Još jedan french

Crveno i bijelo

Cherry naglasak

Upečatljiv uzorak

S dodatkom minta

Kratki, a slatki

Cherry Baby

Image
PASTELNA NIJANSA

Manikura u nježno žutoj boji - proljetni trend koji vole i slavne dame

Image
PROLJEĆE SE VRATILO

Zagrebačka špica: Sunčane naočale, poznata lica i outfiti za čistu peticu