PASTELNA NIJANSA

Manikura u nježno žutoj boji - proljetni trend koji vole i slavne dame

Manikura u nježnoj nijansi žute bit će proljetni trend. Predviđa tako slavni manikurist, a nas je to potaknulo da izdvojimo još neke sjajne žute manikure

zuta_mani.PNG
Foto: Pexels

Žuta je kao stvorena za ovo razdoblje godine. 'Podiže' svaku kombinaciju, efektna je i zaziva sunce. Osim šarmantnih bluza, haljina i cipela, žutom možeš ukrasiti i svoje nokte. Žute manikure popularne su već godinama – posebice s razigranim uzorcima i u stilu francuske manikure. No ove sezone imamo jedan novi trend: u stranim medijima poput Voguea sve se više piše o takozvanoj ''butter yellow'' manikuri. Na hrvatskom bi to bila nježna manikura u boji maslaca, na granici između jarko žute i bež.

Image
SAVRŠENI NOKTI

5 trikova uz koje će tvoja kućna manikura biti kao iz salona i trajati

Tom Bachik, slavni kozmetičar Jennifer Lopez i Camille Cabello, otkrio je da će ova pastelna nijansa dominirati u sljedećim mjesecima.

Odlična je stvar to što ovom nijansom izbjegavaš neprivlačnu nijansu žute, a posebno će se svidjeti onim ženama koje ne vole jarke boje. Ova nova trendi nijansa motivirala nas je da pregledamo Instagram i izdvojimo još 15 lijepih manikura.

Žuti french

Kakav odsjaj

U kombinaciji s roza

Još jedna klasika

Proljetno poigravanje

Kratki, a slatki

Proljetna kulisa

Nježnosti

Micro french

Kakva umjetnost

S trešnjama, molim!

Super uzorak

Originalna ideja

Sa pčelicama

A može i zebra uzorak