Vrijeme za promjenu

Ovo su najpopularnije frizure sezone. Koju ti biraš?

Pred nama je veliki povratak frizura iz devedesetih, ali i nekih malo drugačijih frizura - evo koje će se ove sezone najviše nositi

profimedia-0638756952.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dolaskom jeseni, a uskoro i svime, svatko od nas želi unijeti malo promjene u svoj život - bilo da je riječ o promjeni garderobe ili pak promjeni looka. A promjena frizure najbolja je stvar za koju se možeš odlučiti ove sezone.

Image
Vrijeme za promjenu

Frizure koje će svi nositi ove jeseni - potvrdili stručnjaci

Ako ne želiš ići u ekstreme, ne brini, jer promjena frizure ne znači da nužno moraš šišati ili bojiti kosu. Ponekad je dovoljno samo se malo poigrati s pramenovima i dodacima za kosu i već si dobila dugo željenu promjenu. Naravno, tu su i one frizure koje zahtijevaju malo šišanja, pa se tako može naći ponešto za svakoga.

Ukoliko si željna promjene, nije loše saznati kakve će se frizure nositi ove sezone, a mi smo ih na jedno mjesto skupile sve. Jedno je sigurno - pred nama je veliki povratak frizura iz devedesetih, ali i nekih malo drugačijih frizura. Sve o njima saznaj u nastavku.

Razdjeljak po sredini

Prva frizura vrlo je jednostavna i pristaje svima, bilo da imaš ravnu ili kovrčavu kosu, a riječ je o razdjeljku po sredini. Da je razdjeljak po sredini opet "in" potvrđuju i poznate djevojke poput Kendall Jenner, ali i mnoge druge.

Pramenovi koji uokviruju lice

Podignute ili spuštene frizure s pramenovima koji uokviruju lice sa svake strane bile su popularne krajem devedesetih, a i danas se nose više nego ikada i pristaju baš svima.

Velike kopče

Frizura koja je obilježila velik dio devedesetih, a ove se godine vratila na velika vrata, definitivno je podignuta kosa učvršćena velikom kopčom. Ovu frizuru viđamo kod sve više influencerica i nedvojbeno je veliki hit.

Wolf cut

Popularni wolf cut ili "vučji rez" frizura je o kojoj smo već pisali, a riječ je o malo modernijoj verziji fudbalerke - frizure koju ili voliš ili ne voliš. Ipak, moramo priznati da i ova frizura izgleda sjajno ako znaš kako ju "isfurati", baš poput zvijezde serije "Euforija" Barbie Ferreire.

Punđa iz devedesetih

Punđa iz koje strše pramenovi kose u devedesetima je bila ogroman hit, a nedavno ju je nosila i Bella Hadid, čime nam je dala do znanja da ova frizura doživljava svoj veliki povratak. Razigrana i simpatična, ova je frizura idealna za sve koje vuče nostalgija na devedesete.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.