Proljetna manikura

Inspiracije za cvjetne manikure, novi-stari trend koji volimo

Cvjetna manikura odlično podiže raspoloženje, a mi imamo nekoliko odličnih ideja za nokte s cvjetnim motivima u kojima možeš pronaći inspiraciju

cvjetnamanikura.jpg
Foto: Instagram

Cvijeće za proljeće? Iako cvijeće i cvjetni motivi možda nisu revolucionarni izbor za manikuru, jer se cvjetni dizajni pojavljuju svake godine kako bi označili početak proljeća i ljeta, ima nečeg svježeg i uzbudljivog u cvjetićima na noktima, posebno nakon svih tih silnih oblaka i kiše koja nam je označila početak proljeća.

Image
Jednostavne, a efektne

Mat manikure ovog će ljeta biti apsolutni hit

Nikada prije nije nam više bilo potrebno dobro raspoloženje koje proljeće nosi sa sobom, a baš poput prirode, biljaka i cvijeća koje na proljeće niče, proljeće i nama donosi obnovu, ponovno rođenje i priliku da se bolje osjećamo - a ako uz to dodamo i novu manikuru, dobro raspoloženje je zagarantirano.

Zato je sada savršeno vrijeme za omiljeni proljetni trend - cvjetnu manikuru - koja će ti vratiti osmijeh na lice, a koja izgleda apsolutno sjajno. Bilo da se odlučiš sama poigrati lakovima, bojama i naljepnicama, ili ipak rezerviraš termin u svom omiljenom salonu, imamo nekoliko odličnih ideja u kojima možeš pronaći inspiraciju.

Vesele tratinčice

Ako trendu želiš pristupiti sama, preslatke točkice koje tvore tratinčice vrlo su jednostavne za napraviti. Za njihovo stvaranje bit će ti potrebne tri boje - jedna za bazu nokta, malo bijele i malo žute, a točkice možeš napraviti čačkalicama.

Cvjetni french

French manikura u veseloj boji poput ovakve narančaste kao stvorena je za proljetne dane, a ako svojoj manikuri dodaš jedan ili dva cvijeta - izgledat će sjajno i lijepo se uklopiti u look.

Nježno cvijeće

Nježna ružičasta boja kojom ćeš na svojim noktima napraviti različite oblike savršena je podloga, a svoju manikuru "začini" s nekoliko veselih cvjetova koji će joj dati poseban izgled.

Kontrastne boje

Poigraj se bojama, i to na način da neke nokte nalakiraš nekom bojom, a neke ostaviš "gole". Zatim na svakom noktu nacrtaj po nekoliko cvjetova različitih boja i dobit ćeš savršen kontrast.

Slatko i jednostavno

Ako voliš minimalizam i jednostavnost, neutralne boje i slatke dizajne, onda je ovo manikura za tebe. Nude baza na noktima uvijek izgleda sjajno, a jedan ili dva cvjetića prekrasno će podići tvoju manikuru, koja neće izgubiti na jednostavnosti.

Boja pistacije

French manikura u boji pistacije izgleda toliko dobro, a još ako na svaki nokat dodaš po jednu tratinčicu, dobit ćeš manikuru koja će se svima svidjeti.