Jednostavne, a efektne

Mat manikure ovog će ljeta biti apsolutni hit

Bilo da se radi o jednobojnim lakovima ili šarenim detaljima, mat efekt učinit će svaku manikuru trendi

mat manikure.jpg
Foto: Instagram

Trendovi u svijetu manikura protekle su godine bili nešto zapostavljeni. Kako smo većinu vremena provele u vlastitom domu, nekako smo zaboravile na svoje nokte i prepustile se trendu prirodnih noktiju s tek jednim slojem prozirnog laka. Dolaskom proljeća sve smo više odvažnije i spremnije na nove avanture pa tako i za nove manikure.

Image
Chic minimalizam

Mikro francuska manikura postala je trend koji moramo isprobati

I dok je mikro francuska manikura jedan od najvećih trendova proljeća, trendseterice već su nam pokazale što ćemo na svojim noktićima nositi na ljeto. Nova trendi manikura bit će mat manikura. Mat efekt jednostavno se postiže jednim slojem top coat laka za nokte koji sadrži čestice koje ga čine mat.

A mat lak za nokte možemo staviti preko bilo koje manikure i trendi status ovog ljeta bit će nam zagarantiran. Ako si ljubiteljica klasične crvene manikure, jedan sloj mat laka pretvorit će tvoju prekrasnu manikuru u najtrendi manikuru sezone. Isto vrijedi i ako obožavaš šarene manikure prepune detalja.

Kako bi se inspirirala i pronašla savršenu manikuru za sebe, u nastavku donosimo nekoliko manikura koje su se nama posebno svidjele. Sigurne smo kako ćemo i same svoje nokte ukrasiti mat manikurama, a kada vidiš ove prekrasne manikure ne sumnjamo da se u trend nećeš zaljubiti i ti. Uživaj u toplim danima pred nama i svima ponosno pokaži svoju trendi manikuru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.