Što šarenije - to bolje

Ljeto u bojama: 9 najvećih trendova u svijetu manikure

Da bismo ti pomogle u potrazi za idealnom ljetnom manikurom, izdvojile smo devet traženih ideja koje bi te mogle inspirirati

manikure za ljeto.jpg
Foto: Instagram/heartzeena

Što se tiče ljepote, ništa nema tu moć prebaciti tvoj izgled kroz različita godišnja doba poput manikure i umjetnosti na noktima. Baš kao što su tamni tonovi sinonim za zimu, svijetle i jarke nijanse idu ruku pod ruku s ljetnim stylingom, a upravo je to ono što sada dominira u svijetu manikure.

Image
Malo boje da uljepša dan

Reci 'zbogom' klasičnoj francuskoj manikuri: French u boji novi je trend

Samo jedan pogled na Instagram bit će ti dovoljan da vidiš da su šarene manikure trenutno u trendu, kao i svježe bijele nijanse.

Ali koji je ljetni trend noktiju idealan za tebe? Da bismo ti pomogle da se odlučiš, izdvojile smo devet traženih ideja koje bi te mogle inspirirati. Provjeri ih sve u nastavku.

Šarena francuska manikura

Francuski vrhovi noktiju ponovno su među top trendovima u manikuri, a ove sezone nose se šareni krajevi.

Šahovnica

Nakon što je karirani uzorak preuzeo naše ormare, ovaj uzorak nalik šahovnici pojavljuje se i na noktima.

Sve nijanse bijele

Bijele nijanse vraćaju se svako ljeto, pa tako i ovo, a savršene su za sve minimalistice koje žele biti u trendu.

Tratinčice, ali i ostalo cvijeće

Ovog ljeta jedan od najvećih trendova su veseli i šareni cvjetni detalji na oktima, a posebno su omiljene prekrasne tratinčice.

Šljokice

Iako su inače svjetlucavi nokti popularni tijekom zimske i božićne sezone, zaviriš li na Instagram, vidjet ćeš da ih sve više žena bira i tijekom ljeta. Zašto ne!

Zelena boja trave

Ako bijela nije po tvom ukusu, pruži svojim noktima moderni twist u zelenoj boji koja je posebno 'in' ove sezone. Što je ton više nalik boji trave, tim bolje.

Mix boja

Ako ne možeš odlučiti koju boju odabrati, zašto ne bi nosila po jednu na svakom noktu? Idealan izbor za sve neodlučne!

Pola-pola

Ako želiš nokte koji ne odvlače pažnju s tvoje odjeće, onda je ovaj stil pola-pola savršeno rješenje. Suptilni statement look!

Točke, točkice

Bilo da su crne, bijele ili u boji, točkice u svim veličinama osvježavajuća su, a jednostavna manikura koja nam je baš trebala.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.