Bob - stil u tri slova

Razmišljaš o bobu? Evo najpopularnije verzije 'it' frizure

Ova frizura uvijek je u modi zahvaljujući činjenici što ima bezbroj lica i odgovara svakoj kosi, bila ona tanka i rijetka ili bujna i kovrčava

allef-vinicius-FPDGV38N2mo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Bob frizura je svevremenska, klasik koji uvijek može odraditi zadatak, izgledati elegantno i moderno. Bob je jedna od najprilagodljivijih frizura i pristaje svakom tipu kose, čemu ima i zahvaliti toliku popularnost. Možeš ga nositi bez obzira koliko godina imala, a ako je dobro ošišan, skinut će ti i pokoju godinu s lica.

Image
Klasik!

Kovrčavi bob - svevremenska frizura sa sto lica opet je 'in'

Želiš li ženstveni izgled, ležeran ili pak strogo poslovni, sve to postići ćeš s bobom, bilo da se odlučiš za ultra kratki, midi ili long bob, odrežeš šiške ili ipak ne. U nastavku ti donosimo najstylish bob fizure koje su obilježile 2021. godinu, a s obzirom na reputaciju koju ova frizura ima, nosit će se i dalje. Možemo bez dvojbe reći da je bob fizura s bezbroj lica.

Izbrijani bob

Vjerojatno najcool inačica boba je upravo ova u kojoj će ti frizer djelomično izbrijati glavu i ostaviti gornji sloj kose. Ovakvom firzurom postići ćeš zanimljiv kontrast između skroz kratkih i dugih slojeva, ali i dobiti na volumenu, bez obzira što na glavi sada imaš manje kose.

Razbarušeni bob

Želiš li ležernu, cool frizuru kojoj ćeš dati svoj pečat, onda izaberi razbarušeni bob. Sa šiškama ili bez njih. Ova frizura ne traži puno brige, osobito ako si se odlučila za verziju bez šiški. Dovoljno je oprati okosu i osušiti je prirodno, na zraku. Naravno, onom u zagrijanom stanu. U suprotnom ćeš uz frizuru dobiti i upalu pluća.

Paper-cut bob

Ovo je, pak, potpuna suprotnost prethodnom bobu. Savršene linije, strogo odrezana kosa, svaka vlas na svom mjestu. Frizura kao stvorena za poslovne sastanke i za žene koje žele da ih se ozbiljno shvati i posluša.

Kovrčavi bob

Na kovrčavoj kosi, bob posebno dobro stoji. Ovisno o obliku lica odluči se za šiške. Ova frizura jako se lako održava, imaš li kovrče. Dovoljno je oprati kosu, nježno je posušiti ručnikom, onako kao da je gužvaš i nanijeti na nju proizvod koji i inače koristiš za njegu kovrča. Osuši je prirodno na zraku ili sušilom, ali isključivo uz pomoć difuzora.

shimmer fallback

Bob na stranu

Ovom frizurom na vrlo jednostavnan način možeš postići glamur i eleganciju. Dovoljno je da kosu prebaciš na jednu stranu, odnosno razdjeljak pomakneš za dva centimetra ulijevo.

Iza kraće, ispred duže

Ovo je jedna od najpopularnijih verzija boba, a osobito dobro ide na long bob. Na stražnjoj strani vrata kosa je odrezana do vrha vrata, odnosno do glave, a sa bočnih strana prati liniju brade te se postepeno produžuje.

Francuski bob

Francuski bob je nešto kraći od klasičnog boba i savršeno stoji ženama sa četvrtastim i ovalnim oblikom lica. Šiškama uokviruje lice i naglašava jagodice. Šarmantan je baš poput Francuskinja.

Long bob

Ili u prijevodu dugi bob, bila je najpopularnija inačica ove frizure u godini na izmaku. Kosa ošišana do ramena, izuzetno ženstvena i savršena za svaku priliku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.