Klasik!

Kovrčavi bob - svevremenska frizura sa sto lica opet je 'in'

Bob odlično stoji na kovrčavoj kosi. Ako si ponosna vlasnica lokni, prije odlaska frizeru inspiriraj se u nastavku teksta. Našle smo odlične bob frizure za tvoju kosu

pexels-ali-pazani-4407688.jpg
Foto: Pexels

Imaš li kovrčavu kosu, znaš koliko je važno da tvoj frizer vješto barata škarama. Loše ošišane kovrče zadat će ti više problema od loših teleoperatera, dok s dobro ošišanima nećeš imati apsolutno nikakvog posla. Izgledat će sjajno ujutro, nakon što si se cijelu noć vrtjela po krevetu, a isto tako dobro nosit ćeš ih na kiši ili vjetru.

Image
Curl Manifesto

Kada nemoguće postane moguće – najljepše prirodne kovrče na svijetu

Jedan od klasika u domeni frizura, svakako je bob. On sjajno stoji i na ravnoj i na kovrčavoj kosi i dolazi u bezbroj inačica - kratki, dugi, asimetrični, a onda ovisno i o tome kako ga češljaš, bob potpuno drugačije izgleda. Možeš ga nositi na stranu ili po sredini napraviti razdjeljak.

Za održavanje ovakve frizure sve što ti treba su "grabljice" - češalj koji ima svaka kovrčava cura, malo vode da "zgužvaš" kovrče i krema za kosu koja će im dati vlagu. U nastavku ti otkrivamo najbolje bob frizure za kovrčavu kosu. Nose se ove jeseni.

Zalizani bob

Napravi razdjeljak na desnoj strani i prebaci većinu kose na lijevu, a ono što je ostalo na desnom dijelu glave, zaliži i stavi iza uha.

Bob sa šiškama

Ako si se odlučila za kratki bob sa šiškama, frizuru možeš mijenjati tako da šiške s vremena na vrijeme ispeglaš.

Bob inspiriran 20-im godinama prošlog stoljeća

Upravo su 20-e godine prošlog stoljeća lansirale ovu popularnu frizuru na scenu. Zaliži svoje kovrče i odjeni se u stilu šarmantnih '20-ih.

Valoviti bob

Valoviti bob ošišan u razini brade izgleda vrlo elegantno i moderno.

Razbarušeni dugi bob

Bob do ramena najdulja je verzija ove svevremenske frizure. Dodaš li mu šiške, dobiva sasvim drugačiji izgled.

Bob s razdjeljkom na sredini

Ovo je najjednostavniji i najklasičniji bob, a razbarušeni prirodni izgled postići ćeš tako što kosu nećeš sušiti sušilom, već ostaviti da se osuši na zraku. Kada bude na pola suha, nanesi na nju kremu za oblikovanje kovrča i "zgužvaj" ju prstima.

Bob u stilu '90-ih

Glamurozne, damske frizure poput ovakvog boba bile su popularne '90-ih godina prošlog stoljeća i sada se vraćaju u modu. Ako imaš ravnu kosu, ovakvu frizuru napravit ćeš uz pomoć velikih viklera.

Bob za svaku priliku

Ova jednostavna frizura odlična je za svaku priliku. S njom ćeš izgledati vrlo elegantno na prijateljičinoj svadbi, ali i totalno cool na piću s frendovima.

Dugi bob

Ako prirodno imaš tanku kosu i želiš joj podariti volumen, ovo je odlična frizura za tebe. Zaboravi na proizvode za njegu kose koji je otežavaju, poput različitih ulja i teških krema te biraj samo one koji daju volumen.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.