Razdjeljak sa strane ponovno je 'in'

Šik frizure s razdjeljkom sa strane koje će potpuno promijeniti izgled

Češljanje razdjeljka na stranu najlakši je način da malo ažuriraš svoj look i svojoj frizuri udahneš novi život, a u nastavku pronađi nekoliko frizura koje možeš isprobati

profimedia-0742294754.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada su u pitanju frizure, ljude možemo svrstati u dvije kategorije - one koji redovito eksperimentiraju sa svojom kosom i one koji se drže zone udobnosti i onoga što im je poznato. Jer, ako ćemo iskreno, svatko od nas se barem jednom odlučio za promjenu frizure i odmah požalio - bilo da se radi o šiškama, šišanju kose ili novoj boji kose.

Image
Oblik lica i frizure

Kako odabrati frizuru koja će savršeno pristajati tvom obliku lica

A ako si i ti jedna od onih koje su željne promjene, ali se bojiš napraviti ekstremnu promjenu i skratiti kosu ili ju obojiti u neku drugu boju - ne brini. Još uvijek postoje načini na koje možeš eksperimentirati s izgledom frizure bez da kasnije požališ, a promjena se krije u tvom razdjeljku.

Najlakši (i najjeftiniji) način da promijeniš svoju frizuru bez ikakve obaveze je jednostavno da promijeniš razdjeljak. Dakle, ako si prije imala razdjeljak na sredini, sada ga jednostavno začešljaj na stranu i odmah ćeš u potpunosti promijeniti svoj look, uz minimalan trud. A ako tražiš inspiraciju za frizure s razdjeljkom sa strane, u nastavku pronađi nekoliko ideja.

Suptilan razdjeljak sa strane

Ako ti je klasičan razdjeljak sa strane ipak malo "too much", stvori privid drugačije frizure tako što ćeš ju začešljati samo malo dalje od sredine, a za bolji efekt pramenove s jedne strane stavi iza uha - i dobila si odličnu novu frizuru.

Šik razdjeljak sa strane

Bilo da se spremaš za neku zabavu ili si jednostavno željna promjene, napravi razdjeljak sa strane, a kosu izravnaj ili feniraj tako da vrhovi budu uvinuti prema van.

Slatko i šik

Ovakav razdjeljak sa strane idealan je za sve koje imaju duže šiške, a čak i ako ih nemaš, svejedno ga možeš "isfurati". Samo pripazi da pramenove osiguraš kopčicama kako bi frizura cijelo vrijeme stajala na mjestu.

Razdjeljak sa strane na ravnoj frizuri

Ako imaš ravnu kosu, a još k tome i bob frizuru, razdjeljak sa strane odlično će ti stajati i u potpunosti transformirati tvoj look, posebno ako inače nosiš frizure s razdjeljkom na sredini.

Valovi i volumen

Razdjeljak sa strane izgleda sjajno i na dugoj, kovrčavoj kosi, a s ovakvom frizurom definitivno nećeš pogriješiti.

Podignuta frizura

Ako se odlučiš za rep ili punđu, i na takvim frizurama možeš začešljati razdjeljak sa strane, a kao rezultat dobit ćeš elegantnu frizuru idealnu za posebne prilike.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.