ZA SVAKU PRILIKU

Obožavamo ih! 10 trendi kratkih manikura koje stoje baš svima

Tko kaže da su manikure lijepe samo na dugim noktima? Ovog puta donosimo ideje koje možeš isprobati na noktima prirodne duljine. One pokazuju da je manje, u ovom slučaju, više. Baš su nam lijepe i elegantne, zar ne?

profimedia-0752932927.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako su na društvenim mrežama često popularniji duži gel nokti, do kraja godine 'isfuraj' simpatične manikure na prirodnoj dužini nokta. Osim što su praktične – jer je s dugim noktima teško raditi – elegantne su. Prirodno je itekako u trendu pa slobodno reci nail-artistici da ti nokte podreže na prirodnu duljinu.

Image

Božićne manikure: Ovim inspirativnim lookovima teško je odoljeti

Nakon što ih uredite, sama izaberi oblik koji ti najbolje pristaje i odluči se za neki jednobojni trajni lak ili se poigrajte tehnikom i motivima.

Zvuči sjajno, zar ne? Kako bismo te inspirirali i potaknuli da ponosno nosiš kratke manikure, donosimo ti 10 jesensko-zimskih preporuka. Većinom su minimalističke, no manje je, u ovom slučaju, zaista više. U tren oka imat ćeš njegovane nokte.

Decentan detalj

Želiš li se odmaknuti od jednobojnih manikura, ovo je izbor za tebe. Nije napadan, a decentan je. Latice nam se baš sviđaju!

Boja jeseni

Prizivanje ljeta

Ostavi malo duže prirodne nokte i poigraj se upečatljivom nijansom plave. Ova manikura možda nije karakteristična za zimske dane, no vjerujemo da ćeš ih uz nju lakše preživjeti.

U boji vina

Rekle bismo da je boja vina postala klasik jesenskih manikura, a ovi su nokti dotjerani upečatljivim detaljima.

Kraljevsko plava

Zašto si studeni ne bi uljepšala manikurom u kraljevsko plavoj? Slaže se sa zimskim kombinacijama i definitivno odskače

 Je li prerano....

...misliti o Božiću? Ovu manikuru možeš 'isfurati' na prirodnoj dužini nokta, a i oblik biraš samo. Mi ipak mislimo da je pravi čas za crvenkaste manikure sa šljokicama ili sjajem - pa i prigodnim motivom imaš li spretne ruke.

Šarene linije

Ova manikura baš je simpatična – i priziva vedre dane.

Besprijekorna elegancija

Nježne nijanse sjajno se spajaju s poslovnim prigodama kada ne želimo pretjerati uzorcima i bojama. Inače, nude je uvijek pravi izbor.

Apstraktni oblici

Vani je tmurno kako i priliči dobu godinu, no tvoji nokti baš zato mogu 'prštati' šarenilom. Ova manikura podići će svaku kombinaciju.

Polumjesec

Polumjesec u boji sjajan je dodatak nude manikuri, a nama se ovaj žuti svidio 'na prvu'! Možda baš zato što žudimo za suncem.

Pogledaj video: Joga za opuštanje