Božićne manikure: Ovim inspirativnim lookovima teško je odoljeti

Još malo i počet ćemo se ozbiljno pripremati za Božić, a evo i inspiracije za tematske blagdanske manikure

Božićne manikure preplavile su Instagram: Ovim inspirativnim lookovima teško je odoljeti

Najveselije doba godine sve nam je bliže. Izlozi dućana počinju se ukrašavati božićnim dekoracijama, mi već smišljamo darove za najmilije, planiramo u čemu ćemo na božićno jutro otvarati poklone i koje ćemo kolače ispeći, pa nije ni čudo da su društvene mreže već sad preplavljene modnim outfitima s temom Božića. 

Image

Francuska manikura se vratila u novom ruhu (i izgleda bolje nego ikad)

No, ove godine se božićna moda preselila s odjeće i klasičnih ružnih džempera na naše nokte. Naime, nail art majstori pripremili su nam doista divne ideje za blagdanske manikure. Crvene i zelene šljokice, veseli likovi snjegovića ili anđela, kapice Djeda Mraza ili pak minijaturni sobovi - svi se ti klasični božićni motivi ove godine mogu pronaći na noktima trendseterica. 


S obzirom da je nedavno dokazano da naste da se osobito preporuča za vrijeme stresnih razdoblja, što ova godina definitivno jest, i mi smo se razveselili vidjevši ovaj novi trend svijeta manikura. Ukrasi i ti svoje nokte božićnim motivom već u studenom i s nestrpljenjem očekuj to bajkovito doba godine. Od crvenih, zlatnih, bijelih i šljokastih detalja na noktima nastaju prava mala remek-djela, a ako ti je potrebno malo inspiracije da se i sama odlučiš na ovaj stil noktiju, donosimo ti zanimljive fotke s Instagrama. 

Mi se ne možemo odlučiti koja nam je manikura ljepša.