Ne boj se boja

Boje su 'in', a ove manikure će privući ekstra pažnju

Vladaju vedre nijanse i vibrantne boje kojima je glavna zadaća širiti radost uvesti nas u proljeće u najboljem izdanju

pexels-alex-smith-1152084.jpg
Foto: Pexels

Sigurno znaš koliki utjecaj na psihu imaju boje. To je jedan od razloga zbog kojeg u proljeće živnemo - priroda se budi, cvjeta, puna je boja. No, do proljeća se još malo treba strpjeti.

Image
Hit manikure za 2022.

Ovo su 'it' manikure koje (baš) moraš isprobati ove godine

Umjesto da čekaš prekriženih ruku, ti svoje prste povjeri manikerki i zatraži od nje manikuru u nekoj od boja koje su u trendu. Vladaju vedre nijanse, vibrantne boje, kojima je glavna zadaća širiti radost i razbiti ovo zimsko raspoloženje.

Imamo jedan trik koji će ti pomoći pronaći savršenu boju laka za svoje nokte - izaberi onu koja ti prva zapne za oko! U nastavku ti otkrivamo koje su to boje trenutno totalni hit na noktima.

Plava

Možda nisi znala, ali plava je omiljena boja za 70 posto svjetskog stanovništva, bez obzira na spol i dob. Plava simbolizira dubinu, samopouzdanje i istinu te ima moć umiriti.

Mint zelena

Mint zelena je boja balansa, mira i novih prilika. Osvježit će tvoj duh i pročistiti misli. Savršena je za manikuru kojom ćeš ispratiti zimu i dočekati prve dane proljeća.

Mandarina

U modi je narančasta, odnosno jedna nijansa narančaste - ona koja krasi mandarinu. Na ovu vibrantnu boju nećeš moći ostati imuna. U trenu diže raspoloženje i budi duh. Savršen je izbor za zimske dane i tmurno vrijeme. Sivilo iz okoliša dodatno će je istaknuti na tvojim nokitima.

Boja ciklame

Divlje cvijeće božanskog mirisa i duboke, vibrantne ružičaste boje uljepšat će ti proljeće, no umjesto da čekaš da procvate, njegovu boju nosi na noktima već sada.

Neutralne nijanse

U modi su nude boje, odnosno neutralne nijanse najsličnije boji kože. Možeš birati između svijetlih nijansi ružičaste ili bež. Izaberi onu koja bolje paše tonu tvoje kože.

Boja lavande

Opuštajuća nijansa ljubičaste, osobito ako je izvedena na noktima u ombre tehnici apsolutni je pogodak kada su u pitanju trendi manikure. Ova manikura spada i u prethodnu skupinu neutralnih manikura.

Slatkiš crvena

Možda si pomislila da je crvena nakon Božića i Valentinova konačno "isfurana", no pogriješila si. Možemo govoriti o određenim nijansama crvene, kojih smo se zasitile, no ova nam je ukrala srce kao i ženama diljem svijeta. Nosi se "candy apple" crvena.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.