Hit manikure za 2022.

Ovo su 'it' manikure koje (baš) moraš isprobati ove godine

U godini koja je pred nama vidjet ćemo neke nove, ali i neke stare trendove u manikuri, a ovih osam trendova ne smiješ zaobići

profimedia-0514808688.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prošle godine smo vidjeli puno zapanjujućih trendova i kreativnosti u manikurama i dizajnu noktiju - od izražajnih boja i tekstura do personalizacije noktiju, ali i nekih jednostavnih, bezvremenskih trendova. A Instagram je, kao i uvijek, bio vrelo inspiracije kada smo se zapitali kakve nokte sljedeće napraviti.

Image
Biraš zagasite ili svijetle tonove?

Manikura iz snova: Pet nijansi lakova za nokte koji će obilježiti 2022.

Sigurni smo da ni u godini koja je pred nama neće nedostajati inspiracije kada je u pitanju umjetnost i dizajn noktiju, a već su sad vidljivi neki trendovi koje ove godine moraš isprobati. Neki su već dobro poznati, poput minimalistične francuske manikure i baršunastog izgleda noktiju, a neki će vrhunac svoje popularnosti tek doživjeti.

U nastavku pogledaj što nas to ove godine očekuje i kakvim sve manikurama moraš dati priliku u 2022. - sigurne smo da s ovim dizajnima nećeš pogriješiti.

Baršunasti nokti

Baršunasti nokti vrlo su popularni na Instagramu i to je jedan od najboljih dizajna noktiju za 2022. O kojoj god da je boji riječ, baršunasti efekt dat će joj poseban izgled s kojim ne možeš pogriješiti i koji ide na sve.

Minimalistički detalji

Za osobe koje preferiraju suptilne dodatke, sitni detalji na noktima najbolji su izbor, a ovdje prednjače detalji u obliku francuske manikure, koja nokat održava jednostavnim, ali opet izražajnim. Ako si ljubiteljica klasika, bijela francuska manikura odličan je izbor za tebe, a ako voliš eksperimentirati, odluči se za french u boji.

Apstraktni valovi

Mnoge prilagodbe francuske manikure su vrlo tražene, a apstraktni valovi jedan su od stilova francuske manikure. Valovi s kombinacijom različitih boja podižu manikuru na novu razinu, a u dizajn možeš ukomponirati koje god boje želiš.

Cvjetna manikura

Mnogi ljudi vole dizajn cvijeća na noktima - on je postao dominantan u 2021., a nastavit će se i ove godine. O kojem god cvijeću da se radilo, jedno je sigurno - ovaj dizajn izgleda toliko nježno i lijepo da s njim ne možeš pogriješiti.

Metalik look

Metalik nokti itekako su popularni - od dobro poznatih nijansi poput srebrne i zlatne, pa sve do rose gold i brončane nijanse, ovaj look uvijek će izgledati glamurozno.

Vampy look

Ovo je moderna iteracija francuske manikure, a postat će popularan dizajn noktiju u 2022. Možeš isprobati vampy kombinaciju crne i nude ružičaste boje za dizajn noktiju koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Pucci" nokti

"Pucci" nokti kakve je nosila Kylie Jenner popularizirali su apstraktni, geometrijski ručno oslikani oblik umjetnosti noktiju koji podsjeća na dizajnerski brend Emilija Puccija. Dizajn noktiju savršeno se slaže s retro izgledom, a također je bezvremenski i profinjen.

Pola mat, pola sjajni

Dobro je pomiješati mat i sjajne lakove kako bi se ostavilo prostora za kreativnost - možeš se odlučiti za polu-polu francusku manikuru ili pak dio na dio noktiju nanijeti mat finiš, a na drugi dio noktiju sjajni finiš.