Efektno, a lako

Manje je više: Dotjeraj pixie i bob uz ove Instagram ideje

Ako ti je dosadila tvoja frizura i ne znaš što bi s kosom, a imaš kratku kosu, imamo nekoliko jednostavnih rješenja za tebe

jens-lindner-4i7-mcM7xSY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Možda ti se čini da s kratkom kosom ne možeš ništa osim nositi je tako kako je ošišana, no to nije točno. I kratke frizure mogu se podići na višu razinu, dodatno dotjerati uz malo mašte. Ponekad je manje upravo više.

Image
Uhvati svoj val

Najpopularnija frizura ove zime definitivno će biti tob bob

Nije nužno imati dugu bujnu kosu da bi ona izgledala zanosno. Isti dojam možeš postići i s pixie frizurom ili klasikom među klasicima - bobom. Tajna je u tome da gledaš izvan okvira, odnosno napraviš odmak od tradicionalnih firzura.

Pročešljale smo Instagram u potrazi za inspiracijom kako bismo te nadahnule na nove frizure. Nije uvijek rješenje odlazak pod škare ili nova boja na kosi. Ponekad su dovoljni vješti prsti i dobra ideja. Primjerice, pletenice su sjajna stvar ili razdjeljak pomaknut u stranu. Pogledaj što smo pronašle.

Traka na glavi

Imaš li kratku frizuru, a želiš je maknuti s lica i osvježiti izgled, na kosu stavi traku, onako kako se nosilo '60-ih. Ovo je odlično rješenje za kratke frizure.

Pletenica na bobu

Svoj midi ili long bob možeš podići na višu razinu labavom pletenicom koju ćeš saplesti na vrhu glave.

Tanke pletenice

Ovo je frizura koja je bila jako popularna '90-ih, no polako se opet vraća u modu. Nama se sviđa kako izgleda na srednje dugom bobu.

Zaliži!

Najelegantnije i najjednostavnije rješenje za kratku kosu, želiš li promijeniti frizuru, je upravo ovo. I pixie i bob, bez obzira na dužinu, možeš zalizati.

Poigraj se s razdjeljkom

Ako uvijek nosiš razdjeljak na sredini, pomakni ga u stranu, a ako ga nosiš na stranu, napravi ga na sredini. Ponekad su najbolje stvari najjednostavnije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.