Uhvati svoj val

Najpopularnija frizura ove zime definitivno će biti tob bob

Bob nikada neće izaći iz mode jer pristaje svima i lako se održava, no ove sezone na scenu stupa jedna posebna varijanta ove klasične frizure - evo zašto je tob bob totalno top

profimedia-0198371580.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Bob je jedna od omiljenih frizura svih vremena, a ima mnoge varijacije na temu, od zavodničkog french boba do box boba koji nazivaju i liftingom za kosu. U idućem će razdoblju it frizura biti tob bob koja je izmišljena u frizerskim salonima Pariza - a već su je odavno otkrile i mnoge slavne dame - kao što su Reese Witherspoon, Hailey Bieber i Emily Ratajkowski.

Tob bob je idealna frizura za kosu srednje duljine, ne kraću od linije brade. Riječ je zapravo o postepeno ošišanom bobu s nježnim valovima sa strane. Ovo neće funkcionirati ako je kosa duža od ramena jer će naprosto biti preteška. Što se same boje kose tiče- tob bob pristaje baš svim nijansama.

shimmer fallback

Kome pristaje

Za razliku od nekih drugih tipova boba, izvrsna je vijest što ova frizura pristaje baš svim oblicima lica. Žene koje imaju ovalno lice trebale bi birati tob bob duljine do vilice - naime kod ove frizure vrijedi, što je kosa dulja, lice će izgledati okruglije i punije. Zato je za žene s okruglim oblikom lica savršen tob bob duljine do ramena. Osim toga, ovaj je bob mudar izbor za one s tankom i rijetkom kosom - radi valova i postepenog reza kosa će djelovati bujnije. Tob bob druga je riječ za volumen!

Savjeti za styling

Poanta ovog boba je dobiti opuštene valove - dakle najprije kosu razdjeli po strani i time ćeš već dobiti jedan nježni val. Ako namjeravaš koristiti uvijač za kosu, trebaš pripaziti da tvoji uvojci izgledaju što prirodnije i što ležernije. Zatim možeš svoje valove pošpricati sprejem sa slanom vodom - za pravi beach look. Ako koji od uvojaka želiš posebno naglasiti, možeš lagano natapirati taj dio vlasišta. Tob bob idealna je za mašne i marame koje se vežu na vrhu glave - uz ovaj će modni dodatka tvoj tob bob izgledati razigrano i pomalo retro.

shimmer fallback

Ako trebaš još malo inspiracije, zaviri u našu galeriju najljepših tob bobova Instagrama i uhvati svoj val:

Tob bob u kombinaciji s pramenovima

Tob bob i kosi rez

Tob bob inspiriran 50-tima

Tob bob i smjele boje

Tob bob na kraću kosu

Tob bob transformacija

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.