MODERNI ZAOKRET

Francuske manikure u boji hit su za ljeto - pronašli smo sjajne ideje

I ova manikura djeluje elegantno i bezvremenski kao i klasična francuska manikura, no ovaj moderni zaokret klasičnim bijelim vrhovima daje šareni makeover

francuska manikura
Foto: Profimedia

Kada je riječ o manikurama, trendovi se mijenjaju prilično brzo pa su tako svake sezone trendi neke drugačije boje, motivi i oblici. No, čak i u svijetu manikura postoje klasici koji su uvijek IN, a među njima je i uvijek popularna francuska manikura.

Image
TRENDOVI IZ SVIJETA MANIKURA

Plave manikure su hit, a na Instagramu smo pronašle sjajne ideje

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama sve je prisutniji trend neutralnih 'clean-girl' noktiju, a ponovno su hit i slatki detalji i pastelne nijanse na noktima. Uz to, sve više pažnje privlače i francuske manikure s malim modernim pomakom - u kombinaciji sa šarenim bojama koje su za tople ljetne dane idealan izbor.

I ova manikura djeluje elegantno i bezvremenski kao i klasična francuska manikura, no ovaj moderni zaokret klasičnim bijelim vrhovima daje šareni makeover. Umjesto bijele, na vrhovima noktiju sada se nose nježne boje marelice ili jorgovana, no neutralna baza odlično izgleda i u kombinaciji s nekim vibrantnijim nijansama, poput plave ili žute.

Šarene francuske manikure djeluju jako efektno i šik, a već su ih isfurale i brojne trendseterice. Pregršt ideja pronašli smo na Instagramu, a one najbolje izdvajamo u nastavku.

Foto: Instagram