Ispiši na koži

Od breskvica do vila: Znaš li što sve imaju istetovirane slavne face?

Tetovaže su posljednjih godina ultrapopularne - velike, male ili minijaturne, šarene ili jednobojne, sve koža podnosi. Ako nemaš inspiracije za svoju novu ljepoticu, inspiriraj se kod nas

BeFunky-collagej.jpg
Foto: Profimedia.hr

Odlučila si ove godine ispuniti si davno zaželjenu želju i napraviti tetovažu? Ako nemaš još uvijek ideju što bi tetovirala, u nastavku pogledaj kakve su tetovaže u prošloj godini tetovirali celebritiji. Oni diktiraju trendove, na njihovoj koži rade najbolji svjetski tattoo majstori koji znaju kako na najbolji način realizirati ideje svojih klijenata. Ako, pak, još uvijek dvojiš trebaš li se tetovirati, možda ti je činjenica da sada čitaš ovaj članak, znak da odeš pod iglu.

Image
Idealne za sve ljubitelje tetovaža

Decentne tetovaže na zapešću u koje smo se zaljubile

Tetovaže su puno više od kul crteža po tijelu. One suptilno govore o karakteru osobe koja ih nosi te uvijek imaju neko značenje, čak i ako izgledaju kako ovlaš tetovirana škrabotina na koži. U nastavku pogledaj što su si to slavne osobe u neobičnoj 2021. tintom upisale na tijelu. Da se ne zaboravi.

Justin Bieber

Kanadski pjevač u posljednjih je 11 godina istetovirao čak 60 tetovaža po tijelu. Posljednju u nizu napravio je lani u ožujku - breskvicu na vratu, u svrhu promocije svog novog singla Peaches.

Hailey Bieber

Justinova supruga Hailey Bieber istetovirala je identičnu breskvicu, ali na unutarnjoj strani podlaktice. Istog dana kada i Bieber. Tada je i na vratu istetovirala New York, pisanim slovima, u kurzivu.

Selena Gomez

I bivša Justinova ljubav Selena Gomez voli tetovaže. Ima ih mnoštvo sitnih po tijelu, no u prosincu je napravila prilično veliku tetovažu na leđima. Usprkos brojnim upitima obožavatelja, pop princeza još uvijek ne otkriva što znači predivna ruža između njezinih lopatica.

Billie Eilish

Američka kantautorica Billie Eilish u rujnu se na premijeri Jamesa Bonda u Londonu pojavila s novom tetovažom. Nalazi joj se na ruci, odnosno na zglobu i nadlanici, a prikazuje tri vile iz njezine omiljene dječje knjige Fairypolis, autorice Cicley Mary Barker. Kaže da su te vile njezini anđeli čuvari.

Chrissy Teigen

Kao i Hailey i Chrissy je u 2021. napravila dvije tetovaže na svom tijelu. Jednu vrlo senzualnu duž kralježnice na kojoj pisanim slovima u kurzivu stoji "ooh laa", a referira se na pjesmu koju je za nju napisao John Legend i drugu, leptira kojeg je nacrtala njezina kći Luna.

Demi Lovato

Za svoj 29. rođendan pjevačica Demi Lovato počastila se tetovažom na nadlanici. Ispisala je na njoj riječi pjesme Infinite Universe koju izvodi Beautiful Chorus.

Image

Olivia Wilde

Glumica je 9. prosinca na podlaktice istetovirala imena svoje djece, Daisy i Otis. Diskretne tetovaže ispisane su kurzivom, pisanim slovima.

Cara Delevigne i Paris Jackson

Cara Delevigne i Paris Jackson svoje su prijateljstvo ovjekovječile zajedničkom tetovažom. Djevojke su si na na ruke istetovirale crvene ruže.

Image