Idealne za sve ljubitelje tetovaža

Decentne tetovaže na zapešću u koje smo se zaljubile

Zapešće je idealno mjesto za tetovažu, a mi smo pronašle nekoliko jednostavnih dizajna koji sjajno izgledaju, a vrlo su decentne i jednostavno osvajaju

tetovaže-zapešće.jpg
Foto: Unsplash

Zapešće je jedno od najpopularnijih mjesta na tijelu za tetoviranje - i to s dobrim razlogom. Iako je zapešće samo po sebi dosta maleno, to je otvoreni prostor s prilično ravnim linijama, što ga čini idealnim za gotovo bilo koji dizajn.

Image
Elegantne i ženstvene

Ukras na tijelu: 20 malenih tetovaža u koje smo se zaljubile

Budući da je to dio tijela koji je ponekad skriven, tetovaže na zapešćima malo su intimnije od drugih, što ih čini dobrim mjestom za tetovažu koja ti je na neki način osobna i koju možeš sakriti ili pokazati kad god želiš.

Bez obzira na to tražiš li inspiraciju za malenu tetovažu na zapešću ili jednostavno obožavaš gledati slike tetovaža, pronašle smo nekoliko decentnih dizajna tetovaža na zapešću koje su nas osvojile na prvu, a sigurne smo da će i tebe.

Tetovaža leptira

Leptiri čine sjajne tetovaže na zapešću jer se mogu smanjiti na bilo koju veličinu. Međutim, ako se odlučiš za manjeg leptira na zglobu, dobra je ideja odabrati umjetnika koji radi s tankim linijama kako bi u dizajn mogla upakirati puno detalja.

Tetovaža slova

Ako u tvom životu postoji netko poseban koga želiš zapamtiti ili jednostavno imaš omiljeno slovo, tetoviranje malog slova na zapešće jednostavan je, ali dojmljiv dizajn.

Maslinova grančica

Grančica masline s vanjske strane zapešća stvara prekrasnu liniju koja oponaša područje između zapešća i ruke, a smještanjem tetovaže na ovo mjesto također se naglašava povezanost s mirom.

Tetovaža riječi

Mala riječ ili fraza na zapešću izvrstan je način da se podsjetiš na nešto. Budući da ćeš je viđati svaki dan, tvoja tetovaža na zapešću osjećat će se osobno i važno.

Izreka na oba zapešća

Iako je tekst na unutarnjoj strani zapešća popularan izbor tetovaža, za osobniji dodir odaberi frazu raširenu na dva zapešća. Odvojena mjesta znače da će tetovaže izgledati sjajno zajedno, ali i odvojeno.

Konstelacija

Mala konstelacija, ili možda tvoj zvjezdani znak, na zapešću će izgledati posebno. Postavljanje ove tetovaže na vanjsku stranu zapešća čini ju vidljivijom i s njom ćeš uvijek posezati za zvijezdama.

Narukvica

Iako je malo srce na zapešću popularno, prilagodi dizajn malo više i istetoviraj narukvicu koja se proteže oko cijelog zapešća.

Cvjetna tetovaža

Cvjetovi čine prekrasne, velike tetovaže, međutim i mali buket ima veći utjecaj. Ovi su cvjetovi sićušni i minimalni, ali čiste linije i tanki detalji dodaju vizualni interes.

Tetovaža mjeseca

Tetovaža polumjeseca na unutarnjoj strani zapešća naglašava nježnost tog područja. A dodavanje cvjetova, kao na ovom dizajnu, naglašava i ženski aspekt mjeseca.

Lotus

Budući da se lotusov cvijet lako može rastaviti na nekoliko elemenata, oni čine izvrsne male i minimalističke tetovaže. Neka se linije preklapaju, umjesto da se samo dodiruju, radi zanimljivog detalja koji zadržava minimalistički osjećaj.