Jesu li malo pretjerali?

Megan Fox i Machine Gun Kelly šokirali fanove: Zaruke proslavili na bizaran način

Vijest o novim celebrity zarukama iznenadila je javnost - neobičan par Hollywooda, Megan Fox i Machine Gun Kelly odlučili su se vjenčati.

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako su isprva djelovali nespojivo, ljepotica Megan Fox i Machine Gun Kelly odlučili su svoju ljubav okruniti brakom. Naime, 35-godišnja glumica i 31-godišnji reper posljednjih su se mjeseci na crvenim tepisima razbacivali poljupcima, a i društvene mreže su zatrpavali slikama poljubaca. Megan je tako sad ovu novu sretnu vijest o njihovim zarukama podijelila s pratiteljima na Instagramu objavivši video intimne prosidbe. Na snimci se vidi kako glazbenik kleči pred četiri godine starijom partnericom, kao i njezino oduševljenje kad je začula pitanje hoće li se udati za njega.

„U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovoga stabla. Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Bili smo nesvjesni truda i odricanja koje će ovaj odnos zahtijevati od nas, ali opijeni ljubavlju… Godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam to ikad mogla zamisliti, pitao me hoću li se udati za njega. I baš kao u svakom životu prije ovoga, kao i u svakom koji će uslijediti, rekla sam 'da'… I onda smo ispili krv - on moju, ja njegovu“, napisala je Megan na Instagramu i šokirala javnost.

Bizaran način proslave zaruke ispijanjem krvi odmah je podijelio mišljenja fanova – neki su komentirali kako se radi o pravoj ljubavi i predanosti, a drugi pak ostali zgroženi tim neobičnim postupkom.

Machine Gun Kelly je na svom profilu pokazao očaravajući prsten od dijamanta i smaragda, koji je dizajnirao u suradnji sa Stephenom Websterom.

„Znam da je tradicija imati jedan prsten, ali ja sam htio da to budu dva - smaragd je dragi kamen prema mjesecu Meganina rođenja, a dijamant je moj rodni kamen. Postavljeni su na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju, baš kao dvije polovice iste duše koja tvori srce - našu ljubav“, objasnio je glazbenik.

Inače, ovo su druge zaruke za Megan Fox, koja je do 2020. godine bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim je dobila tri sina. Machine Gun Kelly nije se ženio, ali ima 12-godišnju kćer Casie iz veze s Emmom Cannon.

Megan i Machine su zajedno od svibnja 2020., a mi im samo možemo poželjeti sreću u braku.

Image
Hm...Što kažeš?

Megan Fox i Machine Gun Kelly šokirali na dodjeli nagrada Billboard Music