Hm...Što kažeš?

Megan Fox i Machine Gun Kelly šokirali na dodjeli nagrada Billboard Music

Američki reper i slavna glumica bili su najfotografiraniji par ovogodišnje dodjele nagrada Billboard Music. Svojom pojavom i ponašanjem definitivno su bile najveće zvijezde ovog događanja

Megan Fox i Machine Gun Kelly
Foto: Profimedia.hr

Baš kada su ljubitelji pop kulture pomislili da je crveni tepih dodjele nagrada Billboard Music Awards za 2021. godinu gotov, stigao je holivudski par koji je definitivno napravio pravi šou. U nedjelju, 23. svibnja, Megan Fox i Machine Gun Kelly došli su ispred Microsoft Theatre u Los Angelesu gdje su pokazali koliko su ludi i zaljubljeni, ili pak ludo zaljubljeni, kako tko gleda na stvari.

shimmer fallback

Ako misliš da nisi dobro vidjela, jesi - Machine Gun Kelly je 'obojao' jezik u crno za dodjelu nagrada i svoj je potez opisao kao 'posebni modni dodatak'. Prije dolaska na crveni tepih, nokte je također obojio u crno i ošišao kosu.

Megan se također odjenula kako bi impresionirala. Izabrala je crnu prozirnu haljinu s neobičnim izrezima, prepuštajući malo toga mašti. Machine Gun Kelly i Meghan su se modno uskladili pa je on izabrao crno odijelu i raskopčanu bijelu košulju.

shimmer fallback

Pun tetovaža i s isplaženim crnim jezikom kojim je zatim poljubio Meghan, definitivno je ispisao najupečatljiviji trenutak crvenog tepiha ( a i Meganina ruka koja se našla na strateškom mjestu njezinog dečka). Ljubavna priča Megan i Machine Gun Kellyja nastavlja plijeniti pažnju obožavatelje diljem svijeta.

"Iste sekunde kad sam ušla u istu prostoriju u kojoj je on bio, pozdravila ga i pogledala u oči, odmah sam znala da je on ono što ja zovem blizanačkim plamenom", rekla je Megan na Give Them Lala … s Randallom podcast. "Umjesto srodne duše, blizanački plamen je zapravo kada se duša uzdigla na dovoljno visoku razinu da se može podijeliti na dva različita tijela u isto vrijeme. Dakle, zapravo smo dvije polovice iste duše, mislim . I rekla sam mu to gotovo odmah, jer sam to odmah osjetila. "

Megan i Kelly u vezi su godinu dana, a zaljubili su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass". Pretpostavlja se da je Megan zbog Kellyja zatražila razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.