Hoćeš li ga kupiti?

Što misliš? Jednorog 'luftić' za glavu je najčudniji dodatak za ljeto

Luftići i napuhanci sinonim su za ljeto, ali ovaj jednorog je malo drugačiji. Ne možeš plutati na njemu, ali se možeš dobro zabaviti

Jednorog
Foto: Asos

Došlo nam je ljepše vrijeme i lagano već maštamo o ležanju na plaži s koktelom u jednoj ruci, a knjigom u drugoj - ako nam se da čitati jer najbolji dio godišnjeg odmora je odmor. Ne moraš ništa raditi (osim doručka, ručka i večere) i možeš lijeno provoditi dane. A luftmadraci ili popularnije zvani luftići sastavni su dio opuštanja i ljenčarenja. Što veći, to bolji. Legneš na njega i pustiš da te more nosi.

Image

Ogroman luftić koji poštuje mjere sigurne udaljenosti je sve što želimo ovog ljeta

Posljednjih godina luftići proživljavaju novu renesansu. Sve su popularniji, ali i sve luđi. Nakon avokada, pauna, flaminga, pizze i boce vina, sad smo pronašle novi ljetni hit koji ćemo sigurno viđati ove godine. Luftić za glavu u obliku jednoroga san je svake djevojčice, ali i nas malo većih. Šta će ti kruna kad na glavi možeš imati jednoroga!

shimmer fallback

Iako je glavna namjena ovog zanimljivog luftića modni dodatak za dječje rođendanske proslave, stvarno ne vidimo razlog zašto ga ne bismo mogle prenamijeniti. Osim što izgleda odlično, štiti te i od sunca jer ima nastavak poput šilterice.

shimmer fallback

Mi ćemo se definitvno počastiti jednim primjerkom, a ako je i tebe osvojio možeš ga naručiti na Asosu po cijeni od 83 kuna!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.