Ogroman luftić koji poštuje mjere sigurne udaljenosti je sve što želimo ovog ljeta

Na ovaj ogroman luftić udobno (i sigurno) se mogu smjestiti četiri osobe, a ima i mini hladnjak u kojem možeš čuvati hranu i piće

Ogroman luftić koji poštuje mjere sigurne udaljenosti je sve što želimo ovog ljeta

Originalni luftići u obliku hrane, pića i životinja već su nekoliko sezona aposlutni hit, ali ovog ljeta čeka nas napuhanac na novoj razini.

Image

Luftići i napuhanci su sinonim za ljeto, a ovi će biti pravi hit ove godine


Iako su svake godine luftići sve kreativniji i sve veći, brend Funboy definitivno je nadmašio konkurenciju s vjerojatno najveličanstvenijim luftiću na tržištu.

Naime, na njihov Giant Cabana Dayclub stanu četiri osobe koje mogu uživati u udobnosti, sigurnosti, ali i improviziranom hladnjaku za pića i hranu.


(Foto: Funboy)


S preko 3 metra dužine i 2.5 metra širine, ovaj mega luftić opisan je kao 'privatna plutajuća oaza', a mi se potpuno slažemo. 

Uz prostranost, odijeljak za hlađenje i držače za čaše, tu je i praktični ulaz/izlaz na obje strane, a vjerojatno najbolji dio je suncobran koji se jednostavno može skinuti tako da možeš uživati u suncu ili u hladu - kako ti je draže. (Foto: Funboy)


S obzirom na luksuznost, ne trebamo ni naglašavati kako ovaj 'party na vodi' nije jeftin, tako da je potrebno izdvojiti čak 369 dolara (cca 2560 kn) za luftić, ali izgleda da novac nije problem kad je u pitanju zabava jer Giant Cabana Dayclub već je rasprodan, ali pitanje je vremena kad će se ponovno vratiti na zalihu tako da počinjemo štedjeti već danas!