Potpuna transformacija

Rebel Wilson otkrila kako je skinula 30 kilograma

Glumica Rebel Wilson je otkrila ključne korake u svom procesu mršavljenja, a trud se isplatio jer danas izgleda bolje. Što je najvažnije, tako se i osjeća s 30 kilograma manje

BeFunky-collageaass.jpg
Foto: Profimedia

Američka komičarka koja će te nasmijati do suza čak i kada si jako loše raspoložena, godinama se borila s pretilosti, no u proteklih godinu dana uspjela se obračunati sa suvišnim kilgrama i izgubila ih čak više od 30.

Image
Foto: Profimedia.hr

Rebel Wilson (41) vrijeme lockdowna iskoristila je na najbolji mogući način. Kaže, nikada joj cilji nije bio biti mršavica, štoviše, svoju je debljinu smatrala prednošću u poslom kojim se bavi, no bitno joj je bilo poboljšati zdravlje, a to je postigla napornim treninzima pod vodstvom Jona Castana i prehranom iz koje je izbacila šećere i junk food.

Image

Želiš smršavjeti, ali kilogrami te vole? Uvedi u prehranu ove začine

"Moj cilj nikada nije bio biti mršavica. Ne opterećujem se brojkama. Još uvijek izgledam kao ja. Volim svoje obline. One su još uvijek tu, samo u malo zdravijoj verziji", rekla je za People.

U nastavku pročitaj koje savjete koji će ti pomoći u mršavljenju. U slučaju američke komičarke oni su itekako urodili plodom.

Počela se više kretati

Nisu samo intenzivni, redoviti treninzi ono što trebaš prakticirati kako bi smršavjela. "Bitno je obratiti pažnju i na sitnice koje ustvari čine razliku. Primjerice, svakodnevno hodanje i pokoja čaša vode više", kaže Rebel za InStyle.

Prestala se nagrađivati hranom

Cijeli život ova se glumica tješila i nagrađivala hranom. Odlučila je tome stati na kraj pa je hranu zamijenila dizajnerskom odjećom i modnim sitnicama. "Pokušava jesti zdravije i manje pa se više ne nagrađujem ničim što ima kalorija", dodaje.

Trenira ujutro

Umjesto da cijeli dan čekakako bi navečer odradila trening i na taj način riskira da joj nešto drugo "uleti" u raspored pa trening izostane, glumica vježbanje odradi odmah ujutro. Bez obzira gdje se nalazila, ujutro će 90 minuta vježbati, a onda krenuti s ostalim dnevnim aktivnostima.

Ipak žali za nečim

Wilson priznaje kako bi bila sretnija da se ukoštac s kilogramima uhvatila u 30-ima, a ne u 40-ima. "Sad kad znam što sam sposobna postići, pomalo sam tužna što nisam smršavjela ranije, u 30-ima", iskreno će komičarka za spomenuti portal.