Samo za najhrabrije

Čovjek-luftić, ogromna limuzina ili bik? Pronašle smo tri najluđa napuhanca

Morske radosti uz najnovije hit luftiće na tržištu dostižu jednu novu dimenziju. Neovisno o tome želiš li cijelu ekipu pozvati na party na rozoj limuzini na napuhavanje ili pak želiš zajahati bika na valovima, pronašle smo opcije ludih luftića koji će te oboriti s nogu svojom neobičnošću

81ot3qkYbJL._AC_SX679_.jpg
Foto: Amazon

Sezona kupanja je otvorena, badići u pripremi, a godišnji odmori samo što nisu krenuli. Tim povodom smo odlučile provjeriti aktualnu ponudu i potražnju za popularnim luftićima, koje smo unatrag zadnjih par godina jako često viđale na plažama. Saznale smo tako da nas ove godine očekuju i neki novi, nesvakidašnji trendovi! Flamingosi, šareni jednorozi, bijeli labudi, kriške pizze, krila, krafne - odlaze u zaborav jer na scenu dolazi ružičasta limuzina, odijelo za čovjeka/luftića i bik za napuhavanje, napuhanci koji će tvoje ljeto učiniti puno zabavnijim!

Image
Hoćeš li ga kupiti?

Što misliš? Jednorog 'luftić' za glavu je najčudniji dodatak za ljeto

U nastavku smo izdvojile tri jako bizarna luftića koja su trenutno tražena u svijetu. Možda se i ti odlučiš ove godine na plaži biti jako ekstravagantna pa plijeniti pažnju s jednim od ovih unikatnih napuhanaca.

Čovjek/luftić

Luftić od lateksa zapravo je odijelo unutar kojeg ne propuštaju zrake sunca i tvoja koža je sigurna, no prava čarolija krije se u mogućnosti da ne možeš potonuti, već satima možeš plutati na vodi. Možeš se opustiti, pa čak i zaspati u vodi, bez brige od utpanja. Ovaj je luftić u obliku odijela krajnje je bizaran, ali sigurne smo da će i on pronaći put do svojih kupaca.

Inače, kreatorica ovog luftić/odijela je španjolska umjetnica SiiGii koja je inspiraciju dobila kao rješenje svog problema – nemogućnosti dugog boravka na suncu. Kako lako pocrveni, odlučila je napraviti napuhanac za sve one koji se trebaju kloniti sunca, ali žele nesmetano ležati na valovima.

Ovaj se neobičan luftić tako može naručiti, a cijena se saznaje na upit na službenoj stranici brenda siigii.com.

6 metara dugačka limuzina luftić

Ova ružičasta limuzina na napuhavanje je jedini prijevoz koji ti ovog ljeta treba. Na njoj možeš lagodno sa cijelom ekipom plutati po morskim valovima bez straha od prevrtanja ili utapanja. Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanje namijenjena je za šest osoba, a osim uobičajenih držača za čaše, u ovom se gigantskom luftiću nalaze i dva posebna spremnika za hlađenje pića. Ovaj luftić dolazi iz tvornice popularnog brenda sam's club te se može nabaviti po cijeni od 200 dolara, odnosno, oko 1200 kuna.

Image
Foto: sam's club

Rodeo bik

Rodeo bik na kojem možeš jahati dok si na moru doista je jedan od bizarnijih luftića na tržištu. Ovaj ogroman napuhanac može se kupiti na Amazonu po cijeni od 111 dolara, odnosno 709 kuna. Ono što je za ovaj luftić specifično je to da se ne preporučuje da ga koriste djeca mlađa od 9 godina, a nudi i zabavu za više ljudi jer su na obruču oko bika postavljene ručke kako bi troje ili više osoba moglo tresti i drmati osobu koja sjedi na biku. Pravi rodeo doživljaj na vodi.

Image
Foto: Amazon