Image
Foto: www.profimedia.hr
Miranda Kerr
Foto: www.profimedia.hr

Miranda Kerr

Miranda Kerr australska je manekenka i jedan od Victoria's Secret anđelica. Također je bila prvi australski Victoria's Secret model, no prije nego što je izrasla u pravu ljepoticu, a i kao mala Kerr je bila preslatka djevojčica.

Ricky Martin
Foto: www.profimedia.hr

Ricky Martin

Ricky Martin je Grammyjem nagrađen portorikanski pop pjevač koji je slavu stekao kao pjevač boy banda Menudo, a potom od 1991. godine kao solo-izvođač. I dok nam je svima poznat po kratkoj smeđoj kosi i bradi, na početku karijere imao je nešto dulju kosu i nije nosio bradu - jedva bismo ga prepoznale.

Gillian Anderson
Foto: www.profimedia.hr

Gillian Anderson

Američku glumicu najpoznatiju po ulozi Dane Scully u kultnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "Dosjei X" Gillian Anderson danas znamo kao zgodnu plavušu, no u samim počecima svoje karijere bila je riđokosa s nešto kraćom kosom. Koja joj verzija bolje stoji?

Liam Hemsworth
Foto: www.profimedia.hr

Liam Hemsworth

Zgodni australski glumac Liam Hemsworth nekoć je bio samo tinejdžer koji je izrastao u pravog ljepotana. Na slici lijevo ne bismo ga prepoznale, a danas osvaja svojim izgledom, a niže i glumačke uspjehe.

Dakota Fanning
Foto: www.profimedia.hr

Dakota Fanning

Američka glumica Dakota Fanning prava je slatkica koja je u glumačkim vodama od malih nogu. Osvojila je nekoliko nagrada i do sada ostvarila četrdesetak uloga, a od malena ima prepoznatljivu plavu kosu i plave oči koje ju čine toliko posebnom.

Hugh Jackman
Foto: www.profimedia.hr

Hugh Jackman

Omiljeni "Wolverine" australski je filmski i televizijski glumac i producent koji je na glasu kao jedan od zgodnijih glumaca, a i on se itekako promijenio tijekom svoje karijere. Nekoć je nosio dugu kosu, a mi se ne možemo odlučiti koja mu frizura bolje stoji!

Miley Cyrus
Foto: www.profimedia.hr

Miley Cyrus

Poznata pjevačica i glumica također je u svijetu showbizza od malih nogu, a postala je poznata ulogom Hannah Montane. Kao mala djevojčica imala je dugu smeđu kosu, no ulaskom u dvadesete obojila ju je u platinasto plavu i skroz promijenila imidž.

Chris Pratt
Foto: www.profimedia.hr

Chris Pratt

Glumac Chris Pratt pravi je dokaz da se s godinama može samo bolje izgledati. Zvijezda "Jurskog svijeta" i "Čuvara galaksije" nekoć je imao dugu kovrčavu kosu i "baby" lice, a danas svojim izgledom osvaja žene diljem svijeta.

Heidi Klum
Foto: www.profimedia.hr

Heidi Klum

Slike "nekada i sada" poznate manekenke Heidi Klum samo su dokaz da je prelijepa bez obzira na godine, ali i da se nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima. Promijenila je frizuru, no i dalje je jedan od zgodnijih modela koji zrači prirodnom ljepotom.

Nicole Kidman
Foto: www.profimedia.hr

Nicole Kidman

A "prirodno" definitivno nije riječ kojom bismo opisali slavnu glumicu Nicole Kidman. Jedna od najpoznatijih glumica današnjice nekoliko je puta otišla "pod nož" i itekako se promijenila tijekom godina, a iako je nekoć bila riđokosa, plava kosa postala je njezin zaštitni znak.

Odrasli i promijenili izgled

Prepoznaješ li ih? Ove su se zvijezde dramatično promijenile tijekom godina

Svi mi volimo pregledavati stare albume s fotografijama kako bismo se prisjetili kako smo izgledali u mladosti i probudili malo nostalgije u nama. A isto je i s našim omiljenim slavim facama - uvijek nam bude simpatično vidjeti kako su zvijezde izgledale prije no što su se proslavili, dok su bili djeca ili mladi ljudi, i koliko su se promijenili tijekom godina. A neki od njih toliko su se dramatično promijenili i odrasli da bismo ih jedva prepoznali da vidimo samo njihovu fotografiju iz mladih dana. Zato smo u galeriji izdvojile neke poznate zvijezde i njihove mlađe verzije - bi li ih mogla prepoznati?

N.B.