Potvrda ljubavi, a onda razvod

8 slavnih parova kojima je obnova bračnih zavjeta bila poput 'prokletstva'

Od Heidi Klum i Seala pa do Madonne i Guyja Ritchieja, u svijetu slavnih mnogo je parova kojima je obnova bračnih zavjeta bila poput 'prokletstva' te su se ubrzo nakon toga razišli

profimedia-0027618720.jpg
Foto: Profimedia.hr

Obnova bračnih zavjeta može se činiti kao vrlo romantičan potez, osobito kod onih parova koji su već dugo u braku. Iako su dugoročni brakovi u Hollywoodu prava rijetkost, mnogo je onih slavnih parova koji su odlučili obnoviti svoje zavjete kako bi jedno drugome (ali i svijetu) dali do znanja da se i dalje vole i poštuju.

Image
Neki su nas zbilja iznenadili

Val razvoda pogodio Hollywood: Evo koji su se slavni parovi odlučili razići ove godine

Međutim, kod nekih slavnih parova taj se korak pokazao potpuno pogrešnim jer su se razišli ubrzo nakon svojih glamuroznih proslava obnove zavjeta. Primjerice, slavna manekenka Heidi Klum i pjevač Seal vjenčali su se 2005. godine u Meksiku, a onda su gotovo svake godine uoči godišnjice braka nastavljali obnavljati svoje bračne zavjete. Sve dok 2012. nisu objavili da se razvode.

Image
Foto: Profimedia.hr

No, Heidi i Seal nisu jedini. U svijetu slavnih mnogo je drugih parova kojima je obnova bračnih zavjeta bila poput 'prokletstva' te su se nakon toga razišli, a u nastavku smo izdvojile samo neke od njih.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Jennifer Lopez i Marc Anthony vjenčali su se 2004. godine i odlučili su još jednom izgovoriti te važne zavjete 2010. No, samo godinu dana nakon što su obnovili svoje zavjete, ovaj slavni par objavio je da se razvodi.

Image
Foto: Profimedia.hr

Demi Moore i Ashton Kutcher

Slavna glumica i njezin 15 godina mlađi kolega bili su u braku od 2005. do 2013. godine. Njihov je razvod privukao veliku medijsku pažnju, a nekoliko godina prije no što su se razveli obnovili su bračne zavjete u Izraelu.

Image
Foto: Profimedia.hr

Fergie i Josh Duhamel

Glumac Josh Duhamel i pjevačica Fergie nisu bili u braku ni godinu dana kada je Josh svoju suprugu iznenadio romantičnom ceremonijom obnove zavjeta u Santa Barbari u Kaliforniji, 2010. godine. U rujnu 2017. godine objavili su da se razvode.

Image
Foto: Profimedia.hr

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Khloe Kardashian i Lamar Odom vjenčali su se 2009. godine. Uoči svoje prve godišnjice braka odlučili su obnoviti zavjete. Nažalost, sreća ih nije pratila, a tri godine nakon obnove bračnih zavjeta Khloe je podnijela zahtjev za razvod.

Image
Foto: Profimedia.hr

Madonna i Guy Ritchie

Četiri godine nakon glamuroznog vjenčanja u škotskom dvorcu Skibo, Madonna i Guy Ritchie obnovili su svoje bračne zavjete u Engleskoj. Ta se druga ceremonija temeljila na kabali i održala se točno četiri godine nakon njihovog prvotnog vjenčanja koje je bilo 22. prosinca 2000. U listopadu 2008. godine pop pjevačica podnijela je zahtjev za razvod zbog 'nepomirljivih razlika'.

Image
Foto: Profimedia.hr

Mariah Carey i Nick Cannon

Slavna pjevačica Mariah Carey i glumac i komičar Nick Cannon odlučili su 2008. stati pred oltar nakon samo dva mjeseca veze. Nakon toga su, poput Heidi i Seala, svake godine obnavljali svoje bračne zavjete. Međutim, 2014. godine objavili su da se razvode.

Image
Foto: Profimedia.hr

Elizabeth Hurley i Arun Nayar

Lijepa britanska glumica udala se za indijskog tajkuna Aruna Nayara 2007. godine, nakon pet godina veze. Raskošno vjenčanje održano je dvaput – prvo u engleskom dvorcu, a zatim i na hinduističkoj ceremoniji u Arunovom rodnom gradu u Indiji. Nažalost, dva vjenčanja nisu im pomogla da spase svoj brak. Krajem 2010. godine objavili su da se razvode.

Image
Foto: Profimedia.hr