Poput Lady Di

Fura svoj stil: Ova influencerica postala je hit jer izgleda kao da je 'ispala' iz 70-ih

Nakon što je prije nekoliko godina otkrila ABBA-u, mlada Nizozemka zaljubila se u stil iz 70-ih, a njezin tutorial o tome kako izgledati poput princeze Diane postao je viralni hit

influencerica 70-e.jpg
Foto: Instagram/rosenoraanna

Jesi li ikad poželjela živjeti u drugoj eri? Poput 80-ih ili 70-ih? Inspirira li tvoj stil ili glazbeni ukus neko starije desetljeće?

Image

Ona ne prati trendove: Upoznaj Milu, zaljubljenicu u modu 19. stoljeća

Pa, 70-e zasigurno nadahnjuju Rose Van Rijn iz Nizozemske.

Rose je prije pet godina pronašla CD s ABBA-om i odlučila da će potpuno promijeniti svoj stil. Ošišala se, kupila novu garderobu i sada izgleda kao da se teleportirala iz 1970. u 2021. godinu.

Počela je objavljivati videozapise na TikTok-u i objavljivati fotografije na Instagramu te ubrzo postala viralni hit. Osim toga, mnogi je uspoređuju s princezom Dianom, a Rose je čak imala tutorial o tome kako izgledati poput nje. Ova mlada Nizozemka ne boji se biti svoja i odijevati se onako kako želi umjesto onoga što je trenutno u trendu i 'in'.

"Sve je započelo kad sam prije otprilike pet godina pronašla stari CD s ABBA-om. Zaljubila sam se u njihovu glazbu i otkrila sam još bendova iz 70-ih, poput Bee Geesa, kao i Olivije Newton-John. Kad sam vidjela kako se odijevaju i kakve frizure imaju, znala sam da želim tako izgledati svaki dan, pa tako i jesam", otkrila je Rose za portal Bored Panda.

Rose odnedavno ima i YouTube kanal na kojem je objavila detaljan vodič za kovrčavu kosu nadahnut 70-ima. Ako su TikTok videi prekratki za neke ili nisu imali dovoljno informacija, ovaj video je savršeni tutorial za sve koji žele isfurati retro frizuru; bilo za svakodnevni look ili za potrebe nekog zabavnog kostima.

Rose inspirira ljude da se odijevaju i izgledaju kako žele, a ne da slijepo prate trendove, a bez obzira sviđao ti se njezin stil ili ne, Rose ističe kako je zbog njega podigla svoje samopouzdanje i shvatila da je najvažnije od svega biti svoj. Mi se u potpunosti slažemo!